Liepājas vasaras tūrisma sezonas atklāšana ar tradicionālo Tvīda braucienu

Liepājas tūrisma sezona simboliski tiks atklāta maija otrajā nedēļas nogalē. Šogad atklāšanas pasākumi notiks divu dienu garumā, un to caurvīs dzintara tēma par godu topošajai koncertzālei "Lielais Dzintars", kura ar atklāšanas pasākumiem priecēs jau novembrī.

Sestdien, 9. maijā

BEZMAKSAS EKSKURSIJAS

Plkst. 11.00 ikviens liepājnieks un pilsētas viesis aicināts piedalīties dzintaru ķeršanas meistarklasē ar pieredzējušo dzintarnieci Ilzi Vainovsku, savukārt plkst. 14.00 notiks ekskursija "Dzintaru meklējot" gida Anda Lāča vadībā. Iepazīt Liepājas Muzeja jaunāko ekspozīciju "Dienvidkurzemes ļaudis. Dzīve un darbs." gida vadībā varēs uzzināt plkst.13.00 (arī pārējā laikā muzejs kā ierasts atvērts apmeklētājiem). Uz dzintaru ķeršanas meistarklasi un ekskursiju pieteikties iepriekš pa telefonu 634 80808, 29402111 vai e-pastu [email protected].

"ATVĒRTĀS DIENAS" VIESNĪCĀS

Lai saviem radiem un draugiem, kas Liepājā tikai ciemojas, ieteiktu piemērotākās naktsmītnes, 9. maijā aicinām ielūkoties iecienītāko Liepājas viesnīcu numuriņos. Plkst 13.00 un plkst.16.00 – "Superior Class Hotel Līva", savukārt plkst. 13.00 un plkst. 15.00 – "Hotel Kolumbs".

SPINĀTU BALLE KUNGU IELAS RADOŠAIS KVARTĀLĀ

Sestdien jau no plkst. 10.00 ar īpaši veselīgu programmu aicina svinēta Spinātu balli, kurā būs gan "Zaļais lauku labumu tirdziņš", gan arī Zaļā kokteiļa un skābeņu zupas gatavošanas meistarklase, kā arī "Spinātu dobes" darbnīca bērniem. Plkst. 12.30 un 13.30 apmeklētājus priecēs postfolka grupa "Zari".

Svētdien, 10.maijā

BEZMAKSAS EKSKURSIJAS

Tūrisma sezonas atklāšana turpināsies ar dzintaru ķeršanas meistarklasi plkst. 11.00 un gidēto ekskursiju pa Liepājas Muzeja ekspozīciju "Dienvidkurzemes ļaudis. Dzīve un darbs, kas arī sāksies plkst. 11.00. Savukārt plkst 12.00 visi aicināti ekskursijā "Dzintaru meklējot" gides Marinas Vikaines vadībā. Uz dzintaru ķeršanas meistarklasi un ekskursiju pieteikties iepriekš pa telefonu 634 80808, 29402111 vai e-pastu [email protected]

LIEPĀJAS 6. TVĪDA BRAUCIENS

Pasākuma ideja ir pulcēt velobraucējus, kas tērpušies tradicionālā 30.gadu stila apģērbā, un kopā doties izbraucienā pa pilsētu. Īpaši gribam aicināt pasākumā piedalīties ģimenes, lai Mātes dienu pavadītu lieliskā veidā, kopā ar sev mīļajiem. Ar šo krāšņo braucienu, tiek simboliski atklāta Liepājas vasaras tūrisma sezona. Aicinām brauciena dalībniekus piedomāt par dzintaru tēmu apģērbā un aksesuāros

No plkst. 13.00 aicinām visus pulcēties Rožu laukumā Tvīda braucienam, kas šogad norisināsies jau sesto reizi. Tvīda braucienam elektroniski www.liepaja.travel mājaslapā vai http://ej.uz/tvids.

Šī gada Tvīda brauciena maršruts: Rožu laukums – Graudu iela – Jūras iela – Promenāde – Celtnieku iela – Kūrmājas prospekts – Vites iela – Hika iela – loks gar stadionu cauri Jūrmalas parkam – Liepu iela – Jūrmalas iela – Alejas iela – Peldu iela – Malkas iela – Kungu iela – Apšu iela – Dārza iela. Visus, kas nepiedalās braucienā, aicinām uzmundrināt dalībniekus visa maršruta garumā. Lai gan braucienu pavadīs Valsts policija, aicinām vecākus pieskatīt savas atvases.

Brauciena noslēgums un Tvīda ballīte notiks Dārza ielas radošajā kvartālā Dārza ielā 4/8 no plkst. 15.00 līdz 18.00. Uz šo pasākumu aicināti arī tie liepājnieki un pilsētas viesi, kas nepiedalījās pašā velobraucienā. Viesus priecēs Liepājas Mūzikas vidusskolas Bigbenda koncerts, "Libava Sports" mazo dejotāju priekšnesums, stepa dejas grupas "Soul Tap" priekšnesums. Darbosies Retro fotosalons, un būs iespēja apstrādāt dzintara ķeršanas meistarklasēs atrasto vai līdzi paņemto dzintaru, kā arī apmeklēt citu meistaru darbnīcas. Tāpat arī notiks stilam atbilstošāko Tvīda brauciena dalībnieku apbalvošana ar "Liepājas Olimpiskais Centrs", "LAUMA LINGERIE", "Vīna studija","Red Sun Buffet", restorānu "Pastnieka Māja" un "Olīve" atbalstu.

DZINTARI APMEKLĒ LOC BASEINS&SPA BEZ MAKSAS

Par godu vasaras tūrisma sezonas atklāšanai, īpašu pārsteigumu būs sagādājis Liepājas Olimpiskais centrs, kas vīriešiem ar vārdu Dzintars piedāvās bezmaksas LOC Baseins&SPA apmeklējumu 9. vai 10. maijā, uzrādot personas apliecinošu dokumentu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.0515151sec.