Siguldas novadu atzīst par suņiem draudzīgāko

Mūsdienās cilvēki kļuvuši par aktīva dzīvesveida piekritējiem, un liela daļa Latvijas iedzīvotāju savās ikdienas gaitās dodās kopā ar ģimenes draugiem - suņiem. Dodoties pusdienās, pastaigā pa parku vai kādu citu publisku vietu, nereti suņu saimniekiem nākas vilties, kad priekšā ierauga zīmi "Suņiem aizliegts".

Suņu saimnieku ērtībām, 2017. gada septembrī tika radīts projekts "Ar Suni", kur galvenais uzsvars likts uz suņiem draudzīgo vietu apkopošanu visā Latvijā. Pateicoties mūsdienīgiem uzņēmējiem un atsaucīgiem suņu saimniekiem, projekta īsajā pastāvēšanas laikā, ir apkopotas 726 suņiem draudzīgas vietas, tai skaitā veikali, apskates objekti, ēdināšanas vietas u.c..

Līdz ar projekta uzsākšanu, ir ieviesta tradīcija - pēc apkopotās informācijas, katru gadu nominē suņiem draudzīgāko novadu Latvijā. 2017. gadā, kad projekts pastāvēja vien 3 mēnešus, par suņiem draudzīgāko novadu kļuva Daugavpils novads. Arī 2018. gadā suņiem draudzīgākā novada titulu saglabāja Daugavpils novads, kuram cieši sekoja Siguldas novads.

Tomēr, 2019. gadā par suņiem draudzīgāko novadu kļuvis Siguldas novads. Un nav nekāds brīnums, jo Sigulda var lepoties ne vien ar daudzajām suņiem draudzīgajām ēdināšanas vietām, bet arī ļauj kārtīgi izkustēties, dodoties pastaigā pa dažādu maršrutu takām. Jāuzteic arī Jelgavas novads un Kuldīgas novads, kur uzņēmēji ierindojuši 2. un 3.vietā novadu topā.

Savukārt, suņiem draudzīgākā pilsēta Latvijā 2019. gadā nepārspējami ir Rīga, kur atrodas teju 300 suņiem draudzīgas vietas (pēc mūsu kataloga datiem). Otro un trešo vietu pilsētu reitingā ieņem Liepāja un Daugavpils.

Lai iepazītos ar visām (līdz šim apkopotām) suņiem draudzīgām vietām Latvijā, apmeklē sadaļu "Vietas" mājaslapā arsuni.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56264997sec.