Siguldu jau trešo reizi atzīst par mīlētāko pilsētu

Sigulda atzīta par Latvijā mīlētāko pilsētu jau trešo gadu pēc kārtas, liecina zīmolu topa “Baltic Brands” jaunākie dati. Latvijas iedzīvotāju balsojumā Sigulda kā ietekmīgs un iecienīts zīmols ieguvis 40,7% respondentu atzinību, otrajā vietā atstājot Ventspili (36,7%), bet trešajā vietā – Rīgu ar 35%.

Siguldu par mīlētāko pilsētu atzinuši respondenti, piedaloties aptaujā visā Latvijas teritorijā. “Siguldai kā zīmolam ir būtiska loma Latvijas iedzīvotāju sirdīs, jo tā ar savu oranžo aizrautību, četru gadalaiku piedāvājumu un mūsu inovatīvām idejām gan ļauj veicināt iekšējā tūrisma pieplūdumu, gan rada lepnumu ik vienam siguldietim par to, ka esam priviliģēti dzīvot šajā vietā! Šī atzinība vēlreiz pierāda, ka Sigulda ir izveidota kā ilgtspējīga un jaudīga pilsēta, jo spējusi nostiprināt savas pozīcijas aizvien pieaugošās konkurences apstākļos,” atzīst Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Pērn zīmolu tops tika organizēts Baltijas valstu mērogā un arī tad sīvā konkurencē Sigulda spēja noturēties kā mīlētākā pilsēta Latvijā. Pirmoreiz Latvijā mīlētākās pilsētas titulu Sigulda ieguva 2018. gadā, pirms tam mērķtiecīgi ik gadu pakāpjoties no 4. vietas 2011. gadā.

“Baltic Brands” par mīlētākajiem zīmoliem Baltijā kopvērtējumā atzinis tādus zīmolus kā “Swedbank”, “Maxima”, “Omniva”, “Tele2” un “Samsung”. Bet mīlētākie zīmoli Latvijā sakārtojušies šādā secībā: “Swedbank”, “Inbox”, “Maxima”, “Rimi” un “Omniva”.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004. gada; to veido “Nord DDB Riga” un partneri. Mīlētāko zīmolu tops ir svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes, dzīves stila un ieradumu atainojumā Latvijas un nu jau arī Baltijas mērogā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55001211sec.