Iespēja sagaidīt Veco Jauno gadu Turaidā

Turaidas muzejrezervāts aicina lielus un mazus, 15.01.2011 plkst. 14:00 pulcēties Turaidā pie smaržīgas zāļu tējas tases, lai vēlreiz sagaidītu Jauno gadu un iepazītos ar Jaunā gada sagaidīšanas tradīcijām pasaulē. Sarunas par Jaunā gada svētku tradīcijām dažādās pasaules valstīs vadīs klientu apkalpošanas un viesmīlības nozares konsultante un eksperte, SIA «Viesmīlības Mācību Centrs» dibinātāja Agate Lūse.

Laimes vēlējumi, apņemšanās uz labiem darbiem un nākotnes zīlēšana - tās ir tēmas, kas šajā laikā vieno cilvēkus visā pasaulē. Turaidā būs iespēja izbaudīt zīlēšanu pēc dažādu tautu metodēm un izmēģināt roku ķīniešu rakstu zīmēs, vēlot Laimīgu Jauno gadu sev tuvajiem. Katrs apmeklētājs ir gaidīts ierasties ar stāstu par savām Jaunā gada sagaidīšanas tradīcijām.

Plkst. 15:30 notiks debesu iedegšana ar gaisa laternām. Debesīs palaista laterna nes laimi un bagātību! Visiem kopā būs iespēja palaist gaisā savus sapņus, cerības, labās domas un ticēsim, ka tas piepildīsies.

Pasākuma nobeigumā labvēlīgos laika apstākļos interesentiem būs kopīgs izbrauciens, iepazīstot muzeja teritoriju ar distanču slēpēm, maršruts «Dziesmu dārzs – Dainu Kalns – Jāņkalns». Turaidas muzejrezervātā pie Apmeklētāju centra no plkst. 12:00 – 16:00 varēs iznomāt slēpes un citu slēpošanas inventāru, ko piedāvās aktīvais tūrisma centrs «Eži».

Tādās valstīs kā Krievija, Ukraina, Maķedonija, Serbija Jaunais gads vēl joprojām tiek svinēts arī pēc Jūlija kalendāra. Tas tiek dēvēts par Veco Jauno gadu un tradicionāli tiek sagaidīts naktī no 13. uz 14. janvāri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.426162sec.