Sigulda aicina dodoties foto pastaigās

7., 14. un 21. janvārī „Siguldas tūrisma attīstības aģentūra” sadarbībā ar fotogrāfu Juri Abramenko aicina aktīvi pavadīt janvāra sestdienas un piedzīvot ko neparastu, dodoties foto pastaigās! To laikā varēsiet apskatīt Siguldu un Gaujas senieleju, kā arī iejusties fotomodeļa lomā, pēc pastaigas saņemot profesionālas fotogrāfijas digitālā formātā, kā arī vienu fotogrāfiju pēc izvēles papīra formātā pa pastu.

Trīs janvāra sestdienās iesim un skatīsim Siguldas ziemas šarmu, ļaujot fotomeistara acij un kamerai tvert mirkļus.

7. janvāra pārgājiena maršruts: Siguldas stacija – Kraukļu aiza – Gleznotāju kalns –– Siguldas pilsdrupas – Elmāra Smilšu galerija – Spieķu parks – Svētku laukums – Siguldas stacija.

14. janvāra pārgājiens sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālo administrāciju. Pārgājiena maršruts: Siguldas stacija – Baltais flīģelis – Peldu iela - Velnalas klintis –Piķenes krauja – Balonu pļava – Svētku laukums – Leona Paegles iela – Siguldas stacija.

Pārgājiena gidi – Dabas aizsardzības pārvaldes vides inspektori, Gaujas stāstus pie ugunskura stāstīs vides inspektors ar nule pusgadsimta stāžu - Māris Mitrevics.

21. janvāra pārgājiena maršruts: Siguldas stacija – Siguldas pilsdrupas – Gaujas tilts – Gūtmaņa ala – Serpentīna ceļš – Krimuldas pilsdrupas un muiža – brauciens ar trošu vagoniņu – Svētku laukums – Siguldas stacija.

Pastaigas dalības maksa – Ls 5,00. Pulcēšanās plkst. 12:00 pie Siguldas stacijas. Kā atpazīšanās zīmi meklējiet gidu ar oranžu lietussargu!

Pastaigai pieteikties lūdzam, nosūtot ziņu uz [email protected]. Pastaigas dalībnieku skaits ierobežots. Informācija pa tālruni Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā: 67971335.

Dodoties pārgājienā parūpējieties par laikapstākļiem atbilstošu apģērbu un ērtiem apaviem, noderēs arī termoss ar siltu tēju un kāds gardums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45138907sec.