Viesnīcu zīmols «Park Inn by Radisson» Rīgā atver divas jaunas viesnīcas

Park Inn by Radisson, spilgts un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, paziņo par divu jaunu viesnīcu atvēršanu Latvijā:  Park inn by Radisson Residence Riga Barona un Park Inn by Radisson Riga Valdemara.

“Jauno Park Inn by Radisson viesnīcu atvēršana Rīgā atspoguļo mūsu izaugsmes potenciālu, kā arī to, cik pievilcīgs ir mūsu tik ļoti populārais zīmols, kas radīts, lai dzīvi padarītu krāsaināku,” ir pārliecināts Michel Stalport, The Rezidor Hotel Group Austrumeiropas un Krievijas reģionālais viceprezidents, “mums ir prieks, ka Rīgā atvērta jau mūsu zīmola sestā un septītā viesnīca. Jaunās viesnīcas, kas tapušas ciešā sadarbībā ar vietējiem partneriem, apliecina mūsu apņemšanos saglabāt līderpozīcijas Baltijā un spēju būt patiesi viesmīlīgiem.”

Park Inn by Radisson Riga Valdemara ir viesnīca ar 178 numuriem, novietota vecpilsētas pievārtē. Jaunā viesnīca piedāvā mūsdienīgus, spilgtus un ērtus numuriņus ar pilnizmēra logiem, kas ļauj telpā ielīt pilnvērtīgai dienasgaismai un viesiem nodrošina lielisku skatu uz pilsētu. Viesnīca atrodas tikai 12 minūšu brauciena attālumā no Starptautiskās lidostas "Rīga", tuvumā ir arī pilsētas zaļā zona, tāpat viegli sasniedzams ir pilsētas darījumu centrs. Turpat viesnīcā atrodas vienīgais "Bocca Buona" itāļu konceptrestorāns pilsētā, ideāla vieta klasiskās itāļu virtuves modernās reinterpretācijas baudīšanai.

Baltijā pirmā The Rezidor Hotel Group rezidence Park Inn by Radisson Residence Riga Barona atrodas ērti pieejamā vietā pašā pilsētas centra viducī un nodrošina vieglu pieeju kā biznesa kvartāliem, tā tūrisma objektiem.

Visos 78 apartamentos ir viena vai divas guļamistabas, aprīkota virtuve, kafijas automāts, Smart TV un ātrgaitas bezmaksas internets, dažos numuros ir arī balkons vai terase. Rezidences apartamenti ir ideāli piemēroti biznesa ceļotājiem, kas savu brauciena laiku vēlas izmantot efektīvi. Tāpat arī šie numuri ir piemēroti tiem, kas meklē patiešām īpašas naktsmājas, ceļojot ar ģimeni vai draugiem. Apartamenti viesiem sniedz komfortabla līmeņa fleksibilitāti un neatkarību. Park Inn by Radisson Residence Rīgā piedāvā 24 stundu recepcijas servisu, kā arī kafijas bodīti un tiešo ieeju Tokyo City restorānā.

"Pateicoties majestātiskajai panorāmai, elpu aizrojošajai jūgendstila arhtektūrai, UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā iekļautajām vērtībām, kā arī novietojumam starp Austrum- un Rietumeiropu, Rīga ir iecienīts galamērķis gan tūristiem, gan biznesa ceļotājiem," teic Park Inn by Radisson Residence Riga Barona un Park Inn by Radisson Riga Valdemara klāstera ģenerālmenedžere Andreea Cheratoiu, "abas viesnīcas sniedz iespēju no sirds izbaudīt ceļojuma laiku, gūstot mājīgus, modernus, dzīvīgus un spilgtus iespaidus. Esmu pagodināta abas viesnīcas savā vadībā pārņemt no Fikret Yuksel, kurš tagad ir  Radisson Blu Hotel ģenerāldirektors Batumi, Gruzjā. Ar prieku gaidu arvien jaunas iespējas mūsu viesiem dāvāt neaizmirstamus mirkļus."

Abas viesnīcas – Park Inn by Radisson Riga Valdemara un Park Inn by Radisson Residence Riga Barona – pārvaldīs un vadīs The Rezidor Hotel Group.

 Par Park Inn® by Radisson

Park Inn by Radisson® ir spilgts un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, kas nodrošina ērtu un patīkamu viesošanās pieredzi. Draudzīgs. Pozitīvs. Dzīvīgs. Nesarežģīts. Park Inn by Radisson ir domāts mūsdienīgiem ceļotājiem. Zīmols ar savām ērtajām un funkcionālajām telpām, personālu un enerģiju jebkurā no savām vairāk nekā 140 viesnīcām dzīvi padara košāku.

Park Inn by Radisson ir daļa no The Rezidor Hotel Group, kurā ietilpst arī Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED, Park Plaza®, kā arī Country Inns & Suites By CarlsonSM.  Lai uzzinātu vairāk un rezervētu uzturēšanos, apmeklējiet www.parkinn.com. Sazinieties ar Park Inn by Radisson sociālajos tīklos: @ParkInn (Twitter), @ParkInnbyRadisson (Instagram) un Facebook.com/ParkInn.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.22438097sec.