Mājīgā lidostas viesnīca «Māra» darbu turpinās kā neatkarīga viesnīca

«Airport Hotel Māra» ir mājīga un omulīga viesnīca, kas jau 21 gadus uzņem viesus. Tā ir  iekārtota Kanādas un Amerikas stilā – no Kanādas vestas gan mēbeles, gan cita viesnīcā meklējamā infrastruktūra.

Šogad viesnīca nākusi klajā ar jaunumiem – pēc 21 gada sadarbības ar starptautisko viesnīcu tīklu “Best Western”, tā savu darbu turpinās kā neatkarīga viesnīca, pati lemjot par savu izaugsmi un attīstību.

Viesnīca atrodas skaistā un klusā dabas ielokā – te ziemā un vasaras rītos viesus priecē stirniņas un eži. Meža ieloks arī pieklusina lidmašīnu skaņu, un, lai arī lidosta atrodas tikai 2 kilometrus no lidostas, te valda klusums.

Klusums noder arī uzņēmējiem, kas te regulāri rīko dažādas konferences, seminārus un apmācības – viesnīcā ir pat divas telpas, kas paredzētas šādām norisēm. Viesnīcas atrašanās vieta – tuvu lidostai, bet nostāk no Rīgas centra, ļauj pasākumu dalībniekiem pilnībā pievērsties pasākumam, neuztraucoties par to, ka ārpusē viņus gaida kņada un iespēja ātrāk pabeigt pasākumu, dodoties iepirkties vai izbaudīt vecpilsētu. Cauru diennakti atvērts bārs un sauna.

“Airport Hotel Māra” omulīgajās telpās ir iespējams izmitināt 55 cilvēkus ērtās, Amerikas standartiem atbilstošās – tātad platās un ērtās gultās. Ir pieejami ģimenes divistabu numuriņi, kas paredzēti 5 cilvēkiem, tāpat ir “pus lukss” numuri – 4 personām un ekonomiskās klases dzīvoklis  – 2 personām. Vienmēr ir iespēja rezervēt papildus gultas.

Viesnīcu ir iecienījuši kā vietējie iedzīvotāji, tā arī ārzemnieki – visbiežāk te viesojas igauņi, lietuvieši un vācieši. Izmitināt netālu var arī savus četrkājainos draugus – tepat Mārupē esošajā dzīvnieku viesnīcā “Rekša Māja”.

Liela priekšrocība viesnīcai ir iespēja ikvienam viesim pagalmā novietot autobusus, treilerus, lielgabarīta autopiekabes un nestandarta tehniku.

Plašums atļauj rīkot brīvdabas pasākumus – 2 hektāru pļavā tiek organizēti ne tikai interesanti pasākumi, bet arī privāto helihopteru nosēdināšana un pat gaisa balonu tūrisms.

Par “Airport Hotel Māra” un to, kāpēc pieņemts lēmums kļūt neatkarīgai vislabāk var pastāstīt paši viesnīcas darbinieki:

Aija Šēla, viesnīcas valdes priekšsēdētāja

Esam pateicīgi BW ķēdei par labo skolu viesnīcu biznesā - uzstādot augstus kvalitātes standartus. Tā rezultātā jūtamies galvas tiesu augstāk par vienu vai otru citu 3 zvaigžņu viesnīcu Latvijā, jo ne vienreiz vien sertifikācijas komisija ir piedāvājusi mums pāriet uz 4 zvaigžņu viesnīcu. Tomēr mēs uzskatam, ka labāk būt stabilai 3 zvaigžņu kategorijai nekā “pievilktai” 4 zvaigžņu.

Agnese Guršinska – izpilddirektore

Šī ir mana otrā “Best Western” ķēdē vadītā viesnīca pēc Lielbritānijā vadītās. Ļoti daudzi klienti uztvēra mūs kā “Best Western” kompānijai piederošu viesnīcu, bet MĒS VĒLAMIES pasniegt sevi kā neatkarīgu un veiksmīgi funkcionējošu viesnīcu. Protams, jāatzīst, ka mēs jutāmies lepni ar to, ka bijām vienīgā “BW” zīmola viesnīca Latvijā pēdējos gados. Tomēr visam ir savs laiks, un tāpēc 2018 gadu esam uzsākuši jau savas neatkarīgās gaitas! Līdz ar to arī uzskatam, ka esam vairāk gatavi jauniem izaicinājumiem viesnīcu biznesā. Domāju, ka mums ir liels potenciāls tieši mūsu viesnīcas atrašanās vietas dēļ - pie lidostas un tuvu Rīgas centram!

Viesnīcas mājaslapa - http://hotelmara.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35247588sec.