Hotelstars Union nosaka stratēģisko virzienu

HSU prezidents Jenss Zimmers Kristensens (Jens Zimmer Christensen): Nākotne ir uz viesnīcu orientēta klasifikācija, tas ir starptautiski konkurētspējīga Eiropas tūrisma galamērķa stūrakmens.

Hotelstars Union (HSU) 17 dalībvalstu pārstāvji tikās Vīnē, lai apspriestu nākotnes izaicinājumus, lai nodrošinātu veiksmīgu stratēģiskās partnerības turpinājumu. Vadības padome īpaši atzinīgi novērtēja Gruziju, Franciju un Poliju kā potenciālos jaunos partnerus Hotelstars Union ģimenē. Katra valsts apstiprināja savu konkrēto interesi par dalību HSU, jo saskaņotie kritēriji ir viesnīcu industrijas nākotne.

Savā ievadā pašreizējais Hotelstars Union prezidents (HSU) Jenss Zimmers Kristensens (Jens Zimmer Christensen) uzsvēra, cik svarīgi ir strādāt kopā, lai izveidotu kopīgu viesnīcu klasifikāciju, lai nodrošinātu augstas kvalitātes zvaigznes 180 miljoniem potenciālo viesnīcu viesiem un 50 000 viesnīcām. "Tas ir gaidāmais mūsu kritēriju kataloga pārskatīšanas process, kas būs viens no mūsu lielākajiem izaicinājumiem tuvākajā nākotnē," sacīja HSU prezidents un identificēja kritēriju modernizāciju, lielāku pārredzamību un elastīgāku sistēmu kā svarīgākos mērķus.

Papildus gaidāmajam pārskatīšanas procesam, sesijas otrais galvenais temats bija HSU profila nostiprināšana. Īpaši virzoties tiešsaistes ceļojumu aģentiem (OTA), HSU apņēmās palielināt savu redzamību kā spēcīgs zīmols. "Veicot tiešsaistes pārskatus, vēl svarīgāk ir paplašināt šo uzticamo un objektīvo zvaigžņu vērtējumu visā Eiropā, jo īpaši ar tādām lielām platformām kā Booking.com un TripAdvisor, ar kurām mēs diskutējam par to, kā parādīt zvaigžņu vērtējumus to platformās. ", Ziņoja Jens Zimmer Christensen.

"Oficiālajam zvaigžņu vērtējumam ir jānodrošina vērtīga informācija klientiem un  tai jāparādās arī daudzās citās vērtēšanas platformās. Tieši tāpēc, mums ir nepieciešama uz nākotni vērsta viesnīcu klasifikācija, kas ir stūrakmens Eiropas tūrisma galamērķa kvalitātes standartam starptautiskajā mērogā, "secināja HSU prezidents.

Hotelstars Union

Saskaņā ar HOTREC - Hospitality Europe patronāžu Austrijas, Čehijas, Vācijas, Ungārijas, Nīderlandes, Zviedrijas un Šveices viesnīcu asociācijas ir izveidojušas Hotelstars Savienību. Zvaigžņu saimei pievienojās Beļģija, Dānija, Igaunija, Grieķija, Latvija, Lihtenšteina, Lietuva, Luksemburga, Malta un Slovēnija. To produkts ir saskaņots kritēriju katalogs viesnīcu klasifikācijai, lai viesiem un viesnīcu īpašniekiem nodrošinātu pārredzamību un drošību. Sīkāka informācija atrodama www.hotelstars.eu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.52536297sec.