Gemoss ar vērienīgu festivālu «Meet&Greet» svinēs 25 gadu dzimšanas dienu

6. jūnijā Latvijas vadošais restorānu aprīkojuma tirgotājs, riekstu un žāvēto augļu importētājs SIA „Gemoss” ar vērienīgu festivālu “Meet&Greet” svinēs uzņēmuma 25. dzimšanas dienu. Festivālā “Meet&Greet” būs iespēja satikties nozares profesionāļiem – notiks 35 “Gemoss” piegādātāju produktu degustācijas, jauno produktu prezentācijas un ekspertu lekcijas, savukārt festivāla izskaņā varēs baudīt īpašu svētku koncertu.

“Esmu no sirds pateicīga mūsu klientiem un piegādātājiem par līdzšinējo sadarbību. Festivāla ideju esam lolojuši ilgi un esam patiesi gandarīti, ka tā būs iespēja mums visiem satikties. 25 gadi nesavtīga darba ir nesuši augļus – pērn iezīmējām strauju izaugsmi, sasniedzot 7.5% apgrozījuma pieaugumu un liekot stabilus pamatus tālākai uzņēmuma attīstībai. Veiksmīgi attīstāmies Latvijas un  Igaunijas tirgū, kā arī pagājušo gadu atkārtoti ieguvām starptautisko pārtikas kvalitātes un drošības sertifikātu BRC (British Retail Consortium – Global Standarts for Food Safety), kas apliecina “Gemoss” ražotās produkcijas augsto kvalitāti un atbilstību visām normatīvajām prasībām,” stāsta “Gemoss” vadītāja Ieva Treija.

Festivāls notiks uzņēmuma mājvietā Rīgā, Mūkusalas ielā 73. Tas sāksies 6.jūnijā plkst.11.00 un turpināsies līdz pat vakaram. Visas dienas garumā profesionāļi varēs smelties idejas, gūt zināšanas un informāciju par jaunumiem nozarē, satikt HoReCa lietpratējus no visas pasaules un diskutēt par sabiedriskās ēdināšanas un restorānu jomas aktualitātēm, tendencēm un izaicinājumiem.

Viena no pārsteidzošākajām solās būt Oksfordas Universitātes profesora Charles Spence lekcija par gastrofiziku, kas nozīmīgi maina mūsu ierasto skatu uz ēdienu. Pat karotes formai, galdauta krāsai vai galdabiedram varot būt ietekme uz mūsu baudītā ēdiena garšas sajūtu – mīts vai realitāte?

Festivālā uzstāsies arī viens no bāru pasaulē šobrīd populārā bloga www.cocktailsforyou.net, kam tikai FB profilā vien ir gandrīz miljons sekotāju, radītājiem un autoriem, lietuviešu izcelsmes bārmenis Edvinas “Eddie” Rudzinskas, kas sev raksturīgi atraktīvā formā stāstīs par modīgākajiem kokteiļiem un to pagatavošanu.

Savukārt titulētākā un pasaulē slavenākā profesionālo trauku ražotāja “Steelite International” Dizaina un produktu inovāciju vadītājs Andrew Klimecki ar nozares profesionāļiem dalīsies savā redzējumā par trauku un galda piederumu dizaina lomu un nākotnes vīzijām.

“Meet&Greet” laikā notiks arī kokteiļu pagatavošanas konkurss bārmeņiem „Monin Cup Latvia 2018”, kas pulcēs talantīgākos bārmeņus no visas Latvijas. Savukārt vakara noslēgumā visi svinību dalībnieki varēs baudīt svētku īpašo viesu – grupas „Instrumenti” – koncertu.


SVARĪGI:

* Festivāls ir paredzēts HoReCa nozares profesionāļiem ar iepriekšēju reģistrāciju
* Pieteikšanās festivāla apmeklējumam notiek pie Gemoss tirdzniecības pārstāvjiem vai sūtot pieteikumu uz [email protected]
*Pieteikšanās notiek līdz 1.jūnijam

Par uzņēmumu „Gemoss”
Uzņēmums “Gemoss” dibināts 1993.gadā. No maza ģimenes uzņēmuma ar diviem darbiniekiem 25 gadu laikā tas kļuvis par vienu no vadošajiem nozares uzņēmumiem ar vairāk nekā 180 darbiniekiem. “Gemoss” darbības joma ir maizes un konditorejas izejvielu tirdzniecība, bāru un restorānu aprīkojuma tirdzniecība, mājsaimniecības preču vairumtirdzniecība, riekstu un žāvētu augļu imports un fasēšana, kā arī trauku un pasākumu inventāra noma. Viens no populārākajiem uzņēmuma zīmoliem ir produktu līnija “Zelta Rieksts”, kā arī jaunākais, pašu radītais produkts “Just Nature’’ un “Cake&Bake’’. “Gemoss” veiksmes pamatā ir profesionāli izveidots produkcijas klāsts, lielisks darbinieku kolektīvs un ilgstoša sadarbība ar klientiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87217593sec.