«Resto-Rātors» viesnīcā «Hotel Bergs» atvērs jaunu restorānu «Trends»

Vasaras sākumā Rīgas pieczvaigžņu viesnīca "Hotel Bergs", kas ir prestižās viesnīcu alianses "Small Luxury Hotels of the World" vienīgā pārstāve Latvijā un lielākā restorānu grupa Latvijā "Resto-Rātors" vērs vaļā jaunu restorānu – "Trends".

Restorāns "Trends" ir ideālās lokācijas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās virtuves trenda ēdieniem. Restorāna ēdienkarti veidoja "Resto-Rātors" dibinātājs un vadītājs Viktors Ravdive kopā ar grupas labākajiem šefpavāriem. Ēdienkarte apvieno pasaules tendences un nacionālo virtuvi – labākās mūsdienu fusion-cuisine receptes,  Āzijas virtuvi ar unikāli izveidotajām šefpavāru receptēm, mūsdienīgo latviešu virtuvi, kas pasniegta fusion stilā, un "International Rīga" restorāna visu laiku labākās receptes. Uzmanība tiks veltīta arī ēdienu pasniegšanai, ar laiku restorānā parādīsies arī hot pot galds, kur būs iespējas baudīt speciāli radītu ēdienkarti.

"Resto-Rātors" dibinātājs Viktors Ravdive un restorāna "Trends" idejas autors pozitīvi vērtē abu pušu sadarbību: " "Resto-Rātors" komanda ir pagodināta atvērt restorānu "Hotel Bergs" telpās un realizēt sen loloto sapni par trenda ēdieniem vienuviet, kas papildinās Berga Bazārs kvartāla atpūtas un izklaides iespējas ar vēl vienu modernu vietu, kur smelties miera un intimitātes atmosfēru. Strādājot pie "Trends" ēdienkartes, kārtējo reizi esmu pārliecinājies par mūsu grupas šefpavāru profesionalitāti. Aicinu to darīt arī Jūs, apmeklējot jauno restorānu".

Līdz ar jauna restorāna atvēršanos "Resto-Rātors" paziņos par restorāna "International Rīga" slēgšanu. "Trends" restorāna ēdienkartē tiks iekļauti "International Rīga" visu laiku labākie ēdieni, kuru receptūra nav mainījusies no 2012. gada, un kas ir kļuvuši par daudzu klientu iecienītiem ēdieniem. "Trends" restorānā strādās "International Rīga" pavāru komanda, kas darbojas restorānā no atvēršanas brīža, kā arī "Trends" pilnībā pārņems "International Rīga" veiksmes vizītkarti – individuāla pieeja un uzmanība detaļām.

Viktors Ravdive par grupas lēmumu: ""International Rīga" restorāns alkst pēc pārmaiņām, ir nepieciešamas citas, plašākas telpas, ir nepieciešama jauna ēdienkarte un ērtāka atrašanās vieta, tomēr ir lietas, kuras mēs vēlamies saglabāt, tāpēc "Trends" kļūs par jauno "International Rīga" veidolu".

Viesnīca "Hotel Bergs" un "Resto-Rātors" sadarbību uzsāka šā gada sākumā. Sadarbība paredz jauna restorāna atvēršanu, "Resto-Rātors" dibinātāja dalību viesnīcas "Hotel Bergs" privātās lauku rezidences, Rūmenes muižas, rīkotājos ikgadējos pasākumos, kā arī banketu galdu klāšanu viesnīcas "Hotel Bergs" un Rūmenes muižas pasākumos.

Viesnīcas "Hotel Bergs" direktore Iveta Sprūdža par sadarbību ar "Resto-Rātors": " Jau kopš 2003. gada mēs rīdziniekus un savas pilsētas viesus esam priecējuši ar neaizmirstamu izsmalcinātas haute-cuisine pieredzi.  Šodien, sekojot līdzi mūsdienu ceļotāja mainīgajiem paradumiem un pielāgojoties jaunu tendenču ritmam, esam priecīgi uzsākt šo jauno sadarbību ar Viktoru Ravdive un restorānu grupu "Resto-Rātors", tādejādi papildinot SLH Independently minded viesu pieredzi."

Restorāns "Trends" viesiem tiks atvērts maija beigās. Rīta stundās, no 7:30 līdz 11:00, restorāns piedāvās viesnīcas viesiem un apmeklētājiem baudīt plašu brokastu izvēli. Restorāna darba laiks darba dienās un svētdienās būs no 12:00 līdz 22:00, savukārt piektdienās un sestdienās līdz 23:00. Visas vasaras garumā restorāns "Trends" un "Hotel Bergs" aicina apmeklēt arī Berga Bazārs pasākumus un festivālus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47578502sec.