«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina baudīt zvaigžņotas «MICHELIN» vakariņas

2020. gada 19. 20. un 21. martā pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga un tās panorāmas Restorāns STAGE 22 kā pilsētas viesiem, tā vietējiem rīdziniekiem piedāvā unikālu iespēju, baudīt trīs izcilus vakarus ar 4- kārtu ēdienkarti, izmeklētiem vīniem un labāko apkalpošanu zvaigžņotā MICHELIN šefpavāra MATTHIAS SCHMIDBERGER (tulk. Matiass Šmidbergers) un viņa komandas gādībā.

Matiass, kas saimnieko St. Moritz restorānā CÀ D'ORO, viesnīcā GRAND HOTEL DES BAINS KEMPINSKI ST.MORITZ, 2012. gadā ieguva prestižo Michelin zvaigzni, kas ir visaugstākā atzinība pēc Michelin ceļveža.

Šmidbergera profesionālā kaisle pret gastronomiju, tekstūru dažādību, garšu konsistenci un aromātu ir pacēlusi gardēžu iecienīto viesnīcas restorānu Cà d'Oro nākošajā līmenī un nu jau tas var lepoties ne tikai ar Michelin zvaigzni, bet arī ar prestižo apbalvojumu Gault Millau un iegūtiem 17 punktiem.

"Kurš pārstāj kļūt labāks, tas pārstāj būt labs!" Ar šo devīzi, lielu radošumu un entuziasmu, Matiass Šmidbergers un viņa komanda sasniedz savas virsotnes.

Jau 8 gadu garumā Matiass piedāvā saviem viesiem neaizmirstamus garšu ceļojumus viesnīcu industrijā, taču no 2015. gada viņš pārrauga viesnīcas ēdināšanas departamentu.

Viņa darbos redzama aizrautība ar Eiropas gastranomijas mākslu, perfektu noformējumu, kur tiek izmantoti tikai pirmās klases oriģinālprodukti.

Trīs iedvesmojošu un harmonisku vakaru garumā Matiass kopā ar labāko Baltijas vīnzini RONALDU PĒTERSONU sniegs Restorāna STAGE 22 viesiem iespēju baudīt unikālu garšu ceļojumu:

Restorāna darba laiks MICHELIN vakariņām:

Ceturtdien, piektdien, sestdien: 18:00 – 00:00

Vakariņas tikai ar iepriekšēju galdiņu rezervāciju: [email protected] vai pa tel. +371 6767 0122

Par Grand Hotel Kempinski Riga

Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski

Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 75 pieczvaigžņu viesnīcu un rezidenču portfolio 31 valstī un turpina pievienot tam jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi - Global Hotel Alliance (GHA).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48070908sec.