Skaistā Ungurmuiža atsāk koncertu sezonu

Vasara ir pilnbriedā, un Ungurmuižā jau pavisam drīz varēs baudīt vairākus skaistus notikumus.

2020. gada 27. jūnijā plkst. 16.00 atklāta latviešu mākslinieku izstāde "Ainava ar astoņkāji".

Izstādes dalībnieki: Aija Bālina, Anda Poikāne, Dace Saulīte, Sarmīte Caune, Raitis Vulfs, Juris Andersons, Edgars Mucenieks. Izstāde būs apskatāma līdz 1. augustam.

Ungurmuiža atsāk koncertu sezonu!

11. jūlijā plkst. 16.00 "Mūzika Ungurmuižā". Zviedru izcelsmes ģitāras virtuoza Andersa Miolina solo koncerts un jaunā diska prezentācija.

Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs vai muižā pirms koncerta.

Anderss Miolins dzimis Stokholmā, studējis Mūzikas akadēmijās Kopenhāgenā, Malmē un Bāzelē. Darbojas kā klasiskās ģitāras profesors Cīrihes Mākslu Universitātē Šveicē un ir starptautiski pazīstams ģitāras virtuozs, pasniedzējs un komponists. Mūziķa skaņu ierakstu skaitā atrodam 12 kompaktdiskus, no kuriem pēdējais iznācis šīgada jūnijā sadarbībā ar Latvijas klasiskās mūzikas zīmolu Prima.

Atskaņotājmākslinieka izcilā meistarība savienojumā ar instrumenta izsmalcināto skanējumu iestudētajās koncertprogrammās mums atver unikālu skaņu pasauli. Anderss Miolins ir turpinājis un bagātinājis ģitārspēles tradīcijas, savā muzicēšanā aptverot laikmetus no renesanses līdz mūsdienu mūzikai, kurai līdzās vienmēr tiek iekļautas paša improvizācijas, tādējādi ikreiz papildinot koncertus ar īpaši neatkārtojamu noskaņu. Kā aranžētājs un komponists, Anderss Miolins uzburtajās skaņu pasaulēs ļauj klausītāja iztēlei atklāt nepazīstamas fantāzijas galaktikas. Mūziķa filosofija aplūko cilvēka mūžu kā ceļojumu laikā, telpā un pieredzē, katrā tā solī meklējot un izbaudot dzīves kā acumirkļa odisejas skaistumu un vērtību. Anderss Miolins Ungurmuižas klausītājiem piedāvā iepazīt 12-stīgu ģitāru DODEKA kā instrumentu ar unikālām akustiskajām īpašībām. Šī instrumenta dizainu viņš ir attīstījis sadarbībā ar Šveices ģitārbūves meistaru Ermanno Kiavi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40400696sec.