Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel un Radisson Blu Elizabete Hotel saņem augstāko tīrības un dezinfekcijas standartu apliecinājumu (video)

Šīs nedēļas sākumā pasaules vadošais inspekcijas, verifikācijas, pārbaudes un sertifikācijas uzņēmums SGS atzina, ka viesnīcas Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel un Radisson Blu Elizabete Hotel ir izturējušas SGS Tīrības un dezinfekcijas inspicēšanas un validācijas (Cleaning & Disinfection Inspection & Validation) prasības.

Uzņēmums SGS pirms divām nedēļām veica oficiālo dezinfekcijas un tīrīšanas pārbaudi šajās viesnīcās. Konkrētais standarts norāda, ka viesnīcā ir ieviesti visaugstākie tīrības, dezinfekcijas un drošības pasākumi. Specifiskie testi tika veikti viesnīcā uz vietas un tie ietvēra dažādu pārbaudes pasākumu kompleksu - piemēram, virsmu, rokturu un lifta pogu dezinfekcijas līmeņa testēšanu, darbinieku informētības līmeņa pārbaudi, kā arī viesu istabu un pasākumiem domāto telpu tīrību un piemērotību jaunajiem noteikumiem un atbilstību izstrādātajam Radisson Drošības protokolam (Radisson Safety Protocol).

Jaunais Drošības Protokols paredz, ka viesnīcas ieejas zonās ir izvietotas roku dezinfekcijas stacijas, viesiem pieejami arī cimdi un maskas, savukārt viesu uzņemšanas zonās ir izvietoti speciālie aizsargstikli un apkalpojošais personāls lieto sejas maskas. Visā viesnīcā ir paaugstinātas prasības pret tīrības kvalitāti un uzkopšanas biežumu piemēram, viesi var atstāt numuriņa atslēgas dezinfekcijai jebkurā brīdī, kā arī ir izvietotas vizuālas norādes par sociālo un fizisko distancēšanos, bet specifiskās vietās, piemēram, liftos, pre cīzas norādes, cik cilvēki tajā var atrasties, vadoties pēc Latvijā noteiktajiem ierobežojumiem. Stingri noteikumi attiecas arī uz ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu proti, brokastis viesiem tiek piedāvātas, maksimāli nodrošinot jau atsevišķi servētu ēdienu.

Lai iegūtu vairāk informācijas par Radisson Drošības protokolu spiediet šeit.

PAR RADISSON VIESNĪCU GRUPU (RADISSON HOTEL GROUP)

Radisson viesnīcu grupa (Radisson Hotel Group) ir viena no pasaulē lielākajām viesnīcu grupām, kurā ir apvienojušies septiņi dažādi viesnīcu zīmoli ar vairāk nekā 1400 viesnīcām, kas darbojas 120 pasaules valstīs. Savā darbības filozofijā tā vadās pēc principa "Every Moment Matters" jeb "Katram mirklim ir nozīme".

Radisson viesnīcu grupa ietver Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson un Country Inn & Suites by Radisson zīmolus, kas kopā ir apvienoti zem viena komerciālā zīmola Radisson Hotels.

Video par Drošības protokolu:

Konferenču un pasākumu Drošības video:

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30761909sec.