Top lielākais restorāns Mārupē – «Brunch Garden»

“Vastint Latvia” attīstītajā projektā – biroju kompleksā “Business Garden Rīga” nākamā gada sākumā durvis vērs lielākais restorāns Mārupē un viens no lielākajiem Pārdaugavā – 600m2 plašais restorāns “Brunch Garden”. Tas mūsdienīgā veidā apvienos klasisko un street food  ēdināšanas stilu, piedāvājot veselīgu uzturu un ātru apkalpošanu. Atšķirībā no ierastajām pusdienu vietām, apmeklētājiem būs pieejams gan dienas piedāvājums, gan vēlbrokastis, kā arī īpaši šefpavāra pagatavoti ēdieni. Restorāna ēdienkartē tiks iekļauts plašs sortiments ne tikai ar Latvijas virtuvei raksturīgo, bet arī ar starptautisku sezonālo ēdienu.

Galvenā “Brunch Garden” ideja ir ļaut apmeklētājiem izbaudīt augsta līmeņa restorāna pieredzi patīkamā, dārza ieskautā atmosfērā, piedāvājot iecienītas brokastu un pusdienu maltītes.

“Mūsu ideja jau sākotnēji bija padarīt brokastis un pusdienas par personalizētu pieredzi, izkāpjot no klasiskā pusdienu kafejnīcas formāta. Apmeklētājiem būs pieejams gan klasiskais brunch koncepts, gan iepriekš sagatavots dienas piedāvājums, kā arī īpaša iespēja pasūtīt Chef Special  ēdienu, kas tiks pagatavots katram individuāli –  līdzīgi, kā tas notiek klasiskajos restorānos,” stāsta restorāna attīstītājs un interjera risinājumu autors Oskars Skara, kurš ir pieredzes bagāts vairāku populāru restorānu radītājs.

“Brunch Garden” būs unikāls ar to, ka apvienos izcilu garšas pieredzi ar estētisko baudījumu, jo restorāna tapšanas procesā īpaša uzmanība tiek veltīta tā interjera risinājumiem. Restorāna koncepts balstīts idejā par zaļu dārzu, kur elpu var ievilkt gan steidzīgs pusdienotājs, gan apmeklētājs ar augstākām, personīgākām prasībām. Zaļo vidi, kas būs piepildīta ar dažādiem telpaugiem un pat kokiem, papildinās dizaina akcenti – krāsaini trauki, kā arī koka, bambusa un akmens detaļas, lai radītu pēc iespējas dabiskāku sajūtu, nojaucot robežas starp telpu interjeru un ārtelpu.

 “Cilvēki, kuri darba dienās brokastis vai pusdienas bauda ārpus mājas, ir izsalkuši pēc estētiskuma un svaigām garšām, tādēļ vēlamies viest izmaiņas, akcentējot dabisku garšu. Ēdiena gatavošanas procesā esam atteikušies no jebkādiem mākslīgiem garšas pastiprinātājiem, bet izmantojam tikai dabīgas sastāvdaļas, lai piešķirtu ēdienam labāko iespējamo garšu,” – skaidro O. Skara. 

Restorāns “Brunch Garden” atradīsies biroju kompleksa “Business Garden Rīga” pirmajā stāvā, Malduguņu ielā 2. Tas būs viens no diviem “Brunch Garden” restorāniem Rīgā.

Par “Business Garden Rīga”:

“Business Garden Rīga” biroju komplekss atrodas Pārdaugavā, blakus Kārļa Ulmaņa gatves un Lielirbes ielas krustojumam, un ir veidots pēc attīstītāja “Vastint” koncepta, kas jau veiksmīgi īstenots vairākās Eiropas pilsētās. Projekts ir saņēmis LEED augstāko – platīna novērtējumu, kas apstiprina biroju kompleksa ilgtspējas un energoefektivitātes augstos standartus. Latvijā “Business Garden” biroju komplekss tiek attīstīts trīs kārtās –  pirmajā kārtā tapušas divas biroju ēkas ar vairāk nekā 14 000 m2 iznomājamo platību, pazemes un virszemes autostāvvietām, mobilitātes punktu un velo novietnēm. “Business Garden Rīga” vidū atrodas plašs dārzs ar saglabātiem 67 vēsturiskiem kokiem, sporta aktivitāšu zonām un atpūtas vietām. Biroju komplekss kopumā piedāvās vairāk nekā 70 000 m2 mūsdienīgu un komfortablu biroju telpu, kā arī daudzveidīgu ērtību klāstu biroju darbiniekiem, tādejādi kļūstot par lielāko un ilgtspējīgāko viena investora attīstīto biroju centru Rīgā.

Par “Vastint Latvia” SIA:

“Vastint Latvia” ir viens no vadošajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Latvijā, kas kopš 2003. gada veiksmīgi nodarbojas ar nekustamo īpašumu pārvaldīšanu un komerciālo nekustamo īpašumu attīstīšanu, kā arī dzīvojamo ēku attīstīšanu un pārdošanu. “Vastint Latvia” ir daļa no “Vastint Group” — starptautiskas nekustamo īpašumu organizācijas ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi Eiropā. “Vastint Latvia” līdz šim realizētie projekti: “AC Hotel by Marriott Riga”, biroju ēka “Zaļā 1”, dzīvojamais nams “FUTURIS”, biroju ēku kompleksa “Business Garden Rīga” pirmā kārta, kā arī Magdelēnas kvartāla pirmā kārta. Būvniecība norit dzīvojamo ēku projekta “Lindenholma” pirmajā kārtā. Paralēli turpinās darbs pie nākamo kārtu plānošanas Magdelēnas kvartālā, “Business Garden Rīga” un “Lindenholma”, kā arī koncepta izstrādes 19 ha plašam īpašumam “Ezerparks”. Vairāk informācijas: www.vastint.eu/lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11779499sec.