Čīle, Itālija, Argentīna, Spānija – restorāns "Alexis" ielūdz vīna vakariņās

Oktobra mēnesis vienā no Latvijas rudens galamērķiem - Cēsīs – šajā rudenī atnesis ne tikai dažādību dabas krāsās, bet arī dažādību Kolonna Hotel Cēsis restorāna "Alexis" piedāvājumos. Šajā rudenī "Alexis" piedāvā nobaudīt kādu no jaunajiem ēdieniem vai biznesa pusdienas darba dienās, taču sevišķi gatavojas reizi mēnesī vilināt vīna pasaules līkločos. Jaunumos ar Travelnews.lv dalās Kolonna Hotels Group valdes locekle Sigita Švarca.

Ar oktobri restorāns "Alexis" ne tikai piedāvā jaunu a la carte ēdienkarti, kura veidota, iedvesmojoties no Eiropas virtuves, bet arī piedāvā cēsiniekiem un pilsētas viesiem izbaudīt divus jaunus piedāvājumus: biznesa pusdienas un vīna vakariņas. Par pēdējo aicinām Sigitu pastāstīt vairāk.  

Sākot ar 12. oktobri reizi mēnesī, piektdienu vakaros, pulksten 20:00, restorānā tiks organizēti vīna vakari, kuros ikvienam būs iespēja iepazīt izsmalcinātās vīna pasaules pamatus."Katrām vīna vakariņām tiks izstrādāta īpaša ēdienkarte ar trīs līdz četriem ēdieniem, kam tiks piemeklēti alkoholiskie dzērieni no noteiktas valsts. Gida lomā darbosies vīnzinis Uldis Grigalis, kurš vakariņu laikā stāstīs gan par attiecīgo vīna valsti, gan par degustācijā piedāvātajiem vīniem, gan saderību ar ēdieniem."

Vakariņas jāpiesaka trīs dienas iepriekš un to izmaksas ir 18 Ls. Katrā konkrētās vīna valsts vakarā restorānā varēs arī iegādāties degustācijā piedāvātos vīnus. Vecāki var neuztraukties par savām atvasēm - darbosies bērnu istaba, kur bērni tiks pieskatīti, izklaidēti un paēdināti, viena bērna viesošanās - 2 Ls.

Neliekamies mierā, kamēr Sigita neatklāj arī iecerētās vīna zemes, kurām tiks veltītas ikmēneša vakariņas. "Pirmās vakariņas, kā jau teicu, plānotas 12. oktobrī, un vēstīs par Itālijas vīniem. Tam seko Čīle un Argentīna 16. novembrī, Francija 14. decembrī, Spānija janvārī. Februārī pievērsīsimies destilātiem – konjaks, grappa, rums, vodka. Martā atgriezīsimies pie vīniem no Jaunzēlandes un Austrālijas. Aprīlī gaidīsim portvīna, madeiras un šerija cienītājus, savukārt maijā, kas ir noslēdzošais vakars – beigsim ar to, ko sāksim – vīniem, - tikai no Vācijas.

 Restorāns "Alexis" atrodas Cēsu sirdī, Vienības laukumā 1, un tā telpas paver burvīgu skatu uz Maijas parku, kur vērot skaisto rudens krāsu spēli. Pašlaik restorānā vari atvilkt elpu steidzīgajā dienas dunā vai arī apvienot biznesa tikšanos ar gardām pusdienām. Taču līdz pat nākamajam pavasarim ir vērts iegriezties arī vīna vakaros, kas ir lieliska iespēja atbilstošā atmosfērā un profesionāļa pavadībā bez buršanās pa grāmatām iepazīt kaut nedaudz no šī dzēriena plašumiem.

Vairāk informācijas par vīna vakariņu norisi www.hotelkolonna.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01874709sec.