Dinner in the sky - ekskluzīva maltīte debesīs

No 2013. gada 18. līdz 22. jūnijam Rīgā trešo reizi viesosies kulinārijas projekts/restorāns Dinner in the Sky. Pasākumā piedalīsies labākie vietējie un ārzemju šefpavāri, tostarp arī pasaules TOP 20 restorāna Frantzén/Lindeberg šefpavārs Bjorns Frantzens.

Arī šogad rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja baudīt izsmalcinātu maltīti 50 metru augstumā. Šajā reizē īpaši tiks akcentēta Dinner in the Sky ēdienkarte, kas neatstās vienaldzīgu pašu prasīgāko gardēdi.

Laikā no 18. līdz 22. jūnijam savas ēst gatavošanas prasmes pasākuma viesiem demonstrēs trīs pasaules līmeņa pavāri - zviedrs Bjorns Frantzens no Frantzén/Lindeberg, igaunis Mihkels Heinmets, kurš šobrīd strādā restorānā Degustare (Rīga) un restorāna Vincents (Rīga) šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Katru dienu šefpavārs sastādīs attiecīgās dienas ēdienkarti un pats personiski gatavos ēdienus.

Atkarībā no piedāvātās ēdienkartes un gaisā pavadāmā laikā, būs iespējams izvēlēties starp trim dažādiem Dinner in the Sky piedāvājumiem. Lunch in the Sky viesiem piedāvās pusdienas ar trim izsmalcinātiem ēdieniem, vīnu un aperitīvu. Tiem, kas pēcpusdienā vēlas iemalkot glāzi šampanieša un vieglas uzkodas, tiek piedāvāts Champagne in the Sky. Savukārt Dinner in the Sky vakariņu laikā dienas šefpavārs personiski pievienosies viesiem 50 metru augstumā, pasniegs 4 ēdienu maltīti un iepazīstinās ar saviem meistardarbiem. Unikālu iespēju, vērot no augšas naksnīgo Rīgu, kā arī baudīt kokteiļus un uzkodas, piedāvā Coctails in the Sky.

Šogad Dinner in the Sky pacelsies no Okupācijas muzeja laukuma, kas ļaus izbaudīt fantastisku Rīgas ainavu no putna lidojuma.  

"Esam pārliecināti, ka šogad Dinner in the Sky izvērtīsies par augstākā līmeņa gastronomisko notikumu, kāds jebkad norisinājies Latvijā," ir pārliecināts Dinner in the Sky pārstāvis Baltijā Risto Meigas.

Protams, ka šī neparastā izklaide norisināsies pilnīgi drošos apstākļos. Īpašais Dinner in the Sky aprīkojums ir izgatavots Beļģijā, Rheinland TÜV kontrolē un atbilst Vācijas normatīvam DIN 4112.

Kopumā Dinner in the Sky jau darbojas 45 pasaules valstīs un ieguvis oficiālu autorizāciju valstīs ar visstingrākajiem drošības noteikumiem – ASV, Kanādā, Austrālijā, Dienvidāfrikā u.c.

Plašāka informācija un biļetes www.dinnerinthesky.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48369694sec.