Latvijas restorānus un kafejnīcas aicina pieteikt dalību Gastronomijas festivālā

Jau ceturto gadu līdz ar vasaras iestāšanos sākas arī aktīva gatavošanās Gastronomijas festivālam, kas šogad notiks no 2015. gada 26. augusta līdz 6. septembrim. Festivālā priecēt gardēžus ir aicināti ne tikai restorāni, kafejnīcas un bāri, bet arī tējnīcas, vīnotavas, konditorejas, picērijas un delikatešu restorāni no visas Latvijas!

Gastronomijas festivāls ir starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food" gardais ievadpasākums, kas vasaras noslēgumā gardēžus priecēs ar vēl nebijušām ēdienkartēm, speciāliem piedāvājumiem un patīkamām atlaidēm. Lieliskā, daudzveidīgā un garšas kārpiņām neaizmirstamā Gastronomijas festivāla ēdienkarte kā milzīgs tīkls "pārklās" visu Latviju un izcels gan jau sevi pierādījušus gastronomijas dārgumus, gan jaunus ēdienus!

Pagājušajā gadā Gastronomijas festivālā ar lieliskām maltītēm savus apmeklētājus priecēja 52 restorāni, kafejnīcas un bāri no Rīgas, Jūrmalas, Liepājas, Talsiem, Cēsīm, Daugavpils, Pūres, Inčukalna, Ādažiem, Mārupes, Rēzeknes, Ventspils, Salaspils, Alojas, Jaunpils un Siguldas. Atzinīgi tika novērtētas gan tradicionālas maltītes, gan jaunumi no Taizemes, Japānas, Meksikas, Itālijas un mūsdienu Latvijas virtuves.

Izstādes "Riga Food" un Gastronomijas festivāla organizatori aicina sarosīties Latvijas kulinārijas un gastronomijas profesionāļus un pieteikt dalību festivālā, lai gan savus esošos, gan jaunos klientus pārsteigtu ar nebijušiem garšu salikumiem un patīkamām cenām!

Piesaki dalību izdevīgāk!

Dalību var pieteikt festivāla mājaslapā, aizpildot elektronisko pieteikuma formu – www.bt1.lv/gastrofest/lv/application-form.php. Papildu informācijai par dalību festivālā sazinieties ar projekta vadītāju Māri Briedi, rakstot uz e-pastu [email protected].

Gastronomijas festivālu un izstādi "Riga Food" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2015", kas šogad atzīmēs 20 gadu jubileju, notiks no 2015. gada 2. līdz 5. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Vairāk: www.rigafood.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50665689sec.