Skandināvijas zvaigžņu šefpavārs mācīs Latvijas pavārus

2016. gada 8.un 9.februārī Arēnā Rīgā notiks Reaton pārtikas profesionāļu dienas 2016 – vērienīga pārtikas produktu izstāde, iespēja sastapt pasaules pārtikas produktu līderu pārstāvjus, aizraujošas Latvijas labāko pavāru meistarklases un izglītojošas lekcijas.

Jau no 1993.gada SIA "Reaton, LTD"  Pārtikas produktu tirdzniecības departaments aicina Latvijas restorānu, kafejnīcu, viesnīcu un mazumtirdzniecības profesionāļus uz plašu produktu izstādi un meistarklašu programmu. Reaton Pārtikas profesionāļu dienas nav klientu dienas to klasiskajā izpratnē, tās ir nozares speciālistu tikšanās vieta, iespēja uzzināt pasaules jaunumus pārtikas nozarē un noskatīties vietējo, labāko pavāru meistarklases.

Šogad Latvijas pavāriem – Reaton Pārtikas produktu tirdzniecības departamenta klientiem būs iespēja smelties pieredzi un iedvesmu kopā ar slaveno Skandināvijas šefpavāru Bengtu Sjostromu (Bengt Sjöström). Šefpavārs guvis plašu atzinību Norvēğijā un Zviedrijā, saņemot dažādus apbalvojumus, piedaloties televīzijas šovos, kā arī esot vairāku starptautisku pavāru konkursu žūrijās. Bengts Sjostroms ir ne tikai atzinību iemantojis šefpavārs, bet arī ēdināšanas nozares profesionālis, kas pieredzējis gan sava uzņēmuma – restorāna vadīšanu, gan biznesa konsultāciju sniegšanu citiem. Šobrīd vada vienu no lielākajiem Norvēğijas kongresu centriem – Oslo Kongressenter, ir tā virtuves šefpavārs un gastronomiskais vadītājs.

Latvijā Bengts Sjostroms pasniegs lekciju par jaunākajām ēdināšanas un restorānu nozares tendencēm Skandināvijā, daloties arī savā personīgajā pieredzē.

Slavenais Zviedrijā dzimušais, Norvēğijā strādājošais šefpavārs uz Latviju tiek aicināts ciešā sadarbībā Latvijas pavāru klubu un tās valdes priekšsēdētāju, Tallink Hotel Rīga restorāna "Elements" šefpavāri Svetlanu Riškovu. Viņa šogad "Reaton profesionāļu dienu" lekciju programmā dalīsies ar savu bagāto pieredzi pavāru konkursu žūrijās. S.Riškova stāstīs par to, cik svarīga ir dalība vietējas un starptautiskas nozīmes pavāru konkursos un kā tiem labāk sagatavoties. Savukārt Minna Epps - dabai draudzīgas un ilgtspējīgas zvejas saglabāšanas organizācijas MSC Skandināvijas un Baltijas programmu direktore – izglītos Latvijas profesionāļus par zvejas produktiem, kas iegūti, ievērojot dabai draudzīgas metodes un domājot par jūras ekosistēmas saglabāšanu nākotnei.

"Reaton profesionāļu dienās 2016" piedalīsies vēsturiski visvairāk Reaton izplatīto pārtikas produktu ražotāju pārstāvji – kopumā 30 pavāri, tehnologi un ražotāju pārstāvji no visas Eiropas. Tā būs unikāla iespēja uzzināt pasaulē atzītu pārtikas produktu ražotāju ieteikumus, noskatīties meistarklases un jaunāko produktu degustācijas.

Uzņēmums SIA "Reaton, LTD"  ir daudznozaru kompānija, kuras viens no virzieniem ir kvalitatīvu pārtikas produktu tirdzniecība un ražošana kopš 1993.gada. Reaton Pārtika un delikateses ir vecākais un stabilākais Horeca piegādātājs Latvijā un jau daudzus gadus arī Lietuvā un Igaunijā.

"Reaton profesionāļu dienas 2016" meistarklašu programmu veido Latvijas labāko restorānu pavāri, rādot gan neparastu, gan zināmu produktu mūsdienīgas izmantošanas iespējas:

DAUDZVEIDĪGAIS AVOKADO

Ina Poliščenko, Latvijas gada pavārs 2015, "Restorāns 3"

TĪĞERGARNELES UN RUSTICHELLA PASTA

Vineta Plone, restorāna "Portofino" šefpavāre

VESELĪGAIS LATVIJAS  TRUSIS BAGĀTĪGOS ĒDIENOS

Raimonds Zommers, Restorāna "Kaļķu vārti" šefpavārs, Latvijas pavāru kluba valdes loceklis

MAZ ZINĀMĀ, BET GARŠĪGĀ PATAGONIJAS KOBIJA

Māris Jansons, Restorāna "Bibliotēka Nr1." šefpavārs, Latvijas pavāru kluba valdes loceklis

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8616221sec.