Septiņi ieteikumi kā padarīt lidojumu aizraujošāku

Lidojums ir zināms kā ātrākais ceļošanas veids, tomēr, dodoties tālākā braucienā, arī lidojums spēj kļūt nogurdinošs. Latvijas čarterlidojumu nodrošinātāja SmartLynx Airlines stjuarti ir novērojuši, ka nereti garlaicības mākti cilvēki lidmašīnās ir izdomājuši dažādas radošas nodarbes, kā izklaidēt sevi un līdzbraucējus, piemēram, tiek lakoti nagi, pasažieri vingro vai pat dzied karaoki. Protams, šādas darbības nereti traucē līdzbraucējus, tādēļ SmartLynx iesaka pievērsties citām aizraujošām nodarbēm, kuru laikā gan pats varēsi izbaudīt lidojumu, gan apkārtējie.


Iepazīties ar blakussēdētāju. Iespējams, ka tu neesi ekstravertākais cilvēks uz šīs planētas, bet iepazīšanās ar blakussēdētāju lidojuma laikā var izvērsties gana aizraujošā piedzīvojumā. Iespējams, ka jūs ar blakussēdētāju būsiet apmetušies vienā viesnīcā, vai viņš jau ir bijis pilsētā, uz kuru dodies arī tu, un varēs pastāstīt dažādus noderīgus padomus. Varbūt pat izdodas satikt savu mūža mīlestību? Katrā ziņā, viens tāds gadījums SmartLynx vēsturē patiešām ir bijis!  


Skatītes filmu vai klausīties mūziku. Skatīties lidmašīnā filmu ir laba izvēle, jo, īstā filma, būs tik patīkama un aizraujoša laika nodarbe, kurā pat nemanīsi, cik ātri paskrien laiks. Kā arī ausij tīkamas mūzikas klausīšanās, var relaksēt tevi lidojuma laikā. Lai nekas neizjauktu šīs nodarbes, iesakām jau laicīgi uzlādēt viedierīces, kā arī neaizmirsti austiņas – jo tev un blakussēdētājam var atšķirties gaumes filmas vai mūzikas izvēlē.     


Pasūtīt dzērienu vai ēdienu. No bērnības ir dzirdēts, ka, dodoties ceļojumā, vecāki pirms tam piekodina atturēties no dzērienu lietošanas, lai vēlāk ik pēc dažām minūtēm nav nepieciešamība doties uz labierīcībām. Bet viens dzēriens taču nenodarīs nekā ļauna, ne tā? Ēšana un dzeršana ir patiesi baudāma nodarbe, taču ne tikai – tā lidmašīnā ir arī noderīga, jo košļāšana lieliski palīdz pret aizkritušām ausīm, tāpēc droši apbruņojies ar košļenēm, gumijas konfektēm un citiem našķiem, kas padarīs braucienu daudz saldāku.  


Iepazīsti sava galamērķa kultūru.
Ja paredzēts doties uz kādu eksotiskāku valsti, vērtīgas būs zināšanas par vietējo kultūru un ikdienā visbiežāk izmantojām frāzēm. Tas uz vietējiem iedzīvotājiem atstās ne tikai labu iespaidu, bet var būt arī nepieciešamas, ja esi nolēmis doties uz valsti, kur pamatiedzīvotājiem nepiemīt tavu pārzināto svešvalodu prasmes. Lai ceļojuma laikā gūtu pēc iespējas vairāk iespaidu, vari izveidot arī sarakstu vai plānu ar lietām, kuras galamērķī noteikti vēlies apskatīt, pagaršot vai pamēģināt. Tas kalpos par labu atgādinājumu, lai visas kārotās lietas arī īstenotu.


Krāsot.
Krāsojamo grāmatu izraibināšana būs lieliska izvēle ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Patlaban veikalos ir pieejama ļoti plaša krāsojamo grāmatu izvēle arī pieaugušajiem, turklāt dažādām gaumēm. Krāsošana būs ne tikai efektīvs laika kavēklis, bet palīdzēs arī sakārtot domas, relaksēties un vienkārši patīkami pavadīt laiku.


Risināt prāta spēles.
Sudoku, krustvārdu mīklas vai citi prāta mežģi būs īsti laika zagļi pat tad, ja parasti neizvēlies risināt dažādas prāta spēles. Turklāt spēles būs ļoti noderīgas arī ceļojot kopā ar bērniem. Garais lidojums vecākiem sniegs iespēju uzspēlēt spēles kopā ar bērniem, kam ikdienā, iespējams, citkārt neatliek laika. Bet, ja gadījumā nevienai spēlei koferī nav neatradusies vieta – Smartlynx lidmašīnās bērniem ir pieejamas vairākas spēles, ko pēc lūguma sagādās lidmašīnas stjuartes.


Uzņemt fotogrāfijas. Caur lidmašīnas logu paveras brīnišķīgs skats uz kalniem, mākoņiem, sauli, sniegpārsliņām uz loga stikla – tie noteikti ir iemūžināšanas vērti kadri! Tikai atceries, ka publicēt bildes sociālajos tīklos, varēsi ievietot tikai tad, kad nokļūsi galamērķī.


Par SmartLynx Airlines:

SmartLynx Airlines ir 1992. gadā dibināta privāta lidsabiedrība un vadošais pilna servisa pakalpojumu ACMI (Aircraft-Crew-Maintenace-Insurance) sniedzējs ES valstīs, kas bāzēts Rīgā un kam ir piešķirti Latvijas un Igaunijas gaisa pārvadātāja sertifikāti. Kā Eiropas Savienības lidsabiedrība SmartLynx Airlines atbilst starptautiskajiem kvalitātes standartiem IOSA un EASA, un tai ir piekļuve brīvajai gaisa telpai.

Lidsabiedrība SmartLynx Airlines ir specializējusies lidmašīnu Airbus A320 izīrēšanā, kā arī sniedz pilna čartera pakalpojumus Latvijā un Igaunijā, galvenokārt atpūtas lidojumu segmentā, kā arī nodrošina lidmašīnu apkalpes apmācības. Lidsabiedrības flotē ir 12 Airbus A320 lidmašīnas un 1 Airbus 321 lidmašīna, kas nodrošina lidojumus Eiropā, Āzijā un Āfrikā. SmartLynx apkalpē ir 17 tautību pārstāvji, vidējais nolidoto stundu skaits kapteiņiem ir virs 5300 stundām un kapteiņa palīgiem – virs 1900 stundām. SmartLynx kopumā pārvadāto pasažieru skaits ar katru gadu strauji pieaug, 2015. gadā sasniedzot 1,6 miljonus pasažieru, un uzņēmums prognozē, ka 2016. gadā pārvadāto pasažieru skaits jau pārsniegs 2 miljonus. SmartLynx lidojumu laika precizitāte (On Time Performance) pastāvīgi uzlabojas, Igaunijā un Latvijā sasniedzot 89% no visiem čarteru reisiem. Uzņēmums strauji aug un 2016. gadā prognozē apgrozījuma pieaugumu par vairāk nekā 10%.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5084722sec.