Londonā, Hītrovas lidostā, izveidots pasaulē modernākais spogulis (Video)

Vai jūs kādreiz esat iepircies un domājis, kā gan jums izskatās jaunais apģērbs un ko par to domātu jūsu draugi? Tagad tam ir risinājums, Heathrow’s Terminal 5 ir izveidots spogulis, kurš ļauj jums ieiet savā Facebook profilā un ielikt tajā ziņu ar tādu jautājumu, kā piemēram - "Kā man piestāv šī blūzīte vai svārki?"

Kā arī jums ir iespēja straumēt tiešraides no veikala un uzdot sev interesējošos jautājumus par to, kā izskatās jūsu izvēlēties džinsi un vai tie jums piestāv.

Ideja radīt spoguli, caur kuru var piekļūt savam Facebook kontam, lai uzzinātu vai apģērbs ko uzvilkāt tiešām jums labi izskatās, radies no pētījuma, kurā pētīja cilvēku apmierinātību ar nopirkto apģērba gabalu.

Pētījuma laikā tika jautāts, vai cilvēki jūtas apmierinātāki ar nopirkto apģērbu, ja ir bijusi iespēja pajautāt par to kā tas izskatās mugurā. Uz šo jautājumu 60% no respondentiem atbildēja apstiprinoši. Kā arī cilvēki uzsver, ka partneru, draugu vai ģimenes locekļu viedoklis viņiem ir ļoti svarīgs arī tad, kad tiek iegādāts apģērbs.

Veikals, kurā ir izvietots šis spogulis atrodas Anglijas, Hītrovas, lidostā un tas ir pieejams ikvienam, kas dodas lidojumā. Kā arī, spogulis piedāvā iespēju izveidot tiešraidi ar kādu no 24 personīgajiem stilistiem, kuri runā 14 valodās. Šī ir lieliska iespēja kā noskaidrot kas tev piestāv un kas nē, kā arī pa īstam saprast vai tas ko vēlies iegādāties tev patiešām der.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55048513sec.