Kā gaisa transports mainīsies 2017. gadā, jeb - lieliskas ērtības augstu gaisā

2017. gads ir aviācijas gads – lidsabiedrības vēlas ieviest dažādus jaunumus, lai lidojums sniegtu tādas pašas ērtības, kādas tās ir mājās. Iepazīstieties ar dažiem no šiem, visnotaļ ērtību raisošajiem, jaunumiem!

Ātrāks internets
Lidojuma laikā Wi-Fi ir ļoti gauss, bet tas tiks mainīts pateicoties vairākiem jauninājumiem. Daudzas jaunākās lidmašīnas ražošanas procesā jau tiek aprīkotas ar aerodinamisko antenu, kas ļauj interneta savienojumu gūt no satelīta. Tas aizstās iepriekš izmantotos gausos mobilo sakaru tīklus. Tā rezultātā, dažas lidmašīnas varēs piedāvāt internetu ar līdz pat 10 reižu lielāku ātrumu. 

Lielāka vieta kājām 
United Airlines un citas aviosabiedrības ievieš jaunu terminu “pamata ekonomiskā” klase, kas konkurēs ar tādiem zemu izmaksu sniedzējiem kā Spirit un Frontier. Tas nozīmē, ka parādīsies jauna “Premium ekonomiskā” klase ar jauna veida sēdekļiem – tas nozīmē dažas papildus collas kājām, arī sēdekļa platumā un garumā. 

Labākas izklaides iespējas lidojuma laikā
Ja esat pieradis lidojuma laikā skatīties raidījumus priekšējā sēdeklī esošajā mini ekrānā, tad lieciet aiz auss – tas arī tiks pakļauts izmaiņām! Piemēram, tādas lidsabiedrības kā American Airlines savos jaunajos Boeing 737 vairs neiekļaus šos mazos ekrāniņus. Pamatojoties uz to, ka mūsdienās aptuveni 90% pasažieru uz lidojumu līdzi ņem savas ierīces, American Airlines savu filmu un TV šovu bibliotēku pārceļ uz straumēšanas serveri, kuram ikviens pasažieris lidojuma laikā varēs brīvi piekļūt no sava klēpjdatora vai viedtālruņa. 

Mazāks spiediens uz ausīm
Viens no pirmajiem diskomforta izraisītājiem ir nepietiekama salona hermetizācija. Tas ir iemesls ausu aizkrišanai, kakla kņudēšanai un var izraisīt arī galvassāpes. Vairākas šī gada jaunās lidmašīnas ir izgatavotas no jauniem kompozītmateriāliem, tajās hermetizācija sāksies jau vairākus tūkstošus pēdu zemāk – un tas radīs lielu atšķirību, kā jūs jutīsieties lidojuma laikā un pēc tā. 

Apgaismojums diennakts ritma saglabāšanai
Virgin Airlines sadarbībā ar Airbus un Boeing lidmašīnu salonos ievieš jaunas apgaismojuma funkcijas. Tās ne tikai izskatīsies labi, bet arī ir paredzētas, lai palīdzētu neizjaukt diennakts ritmu. Gaismas radīs dabisko apgaismojumu, radot gan dienas, gan nakts gaismu – tādējādi palīdzot pasažieriem pielāgoties galamērķī esošajam diennakts ritmam. 

Virsskaņas lidmašīnu atgriešanās
Ričards Brensons, Virgin Group, un lidmašīnu dizaineri Boom vēlas komerciālajos lidojumos atgriezt virsskaņas lidmašīnas. Lidmašīnu testi sāksies jau šogad, un tiek prognozēts, ka lidmašīna sasniegs 2,6 reizes lielāku ātrumu nekā jebkura šobrīd izmantotā komerciālā lidmašīna. Tas nozīmē, ka jūs varēsiet no Londonas uz Ņujorku aizlidot nedaudz vairāk kā trīs stundās (salīdzinājumā ar vairāk kā sešām stundām, kas jāpavada ceļā šobrīd).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62102103sec.