Lidojiet ar sauli sirdī! - Thomas Cook Group aviosabiedrības ģimeni tagad pārstāv arī Baltijā.

Aviareps Airline Management tagad pārstāv arī tās aviosabiedrības no Thomas Cook Group, kuras darbojas Baltijas valstīs: Condor, Thomas Cook Airlines Lielbritānija un Thomas Cook Airlines Beļģija. Visi uzņēmumi, kurus pārvalda Thomas Cook Group ir vienoti zem kopīga simbola: saulainās sirds. Lai izpaustu savu kopīgo identitāti, visi Thomas Cook Group lidaparāti uz lidmašīnas astes attēlo šo saulaino sirdi. Saulainā sirds arī simbolizē to, ka Thomas Cook Group ieliek savas sirdis katrā lidojumā.

Thomas Cook Airlines Lielbritānija ir britu aviosabiedrība, kuras galvenā mītne atrodas Mančestrā, Anglijā. Tā apkalpo atpūtas ceļojumu galamērķus visā pasaulē no savām galvenajām bāzes vietām – Mančestras un Londonas Gatvikas lidostām. Tā arī piedāvā savus pakalpojumus no astoņām citām mītnēm visapkārt Apvienotajai Karalistei.

Thomas Cook Airlines Beļģija ir beļģu atpūtas ceļojumu aviosabiedrība, kura pārvada plānotos lidojumus uz galamērķiem Eiropā un Āfrikā no Briseles lidostas.

Condor ir vācu tradicionālā aviosabiedrība, kura ved savus viesus uz pašiem skaistajiem brīvdienu galamērķiem visā pasaulē jau kopš 1956. gada. Lidojot ar Condor, paši populārākie atpūtas galamērķi ir Karību jūras salas (Jamaika, Kuba, Dominikāņu Republika, Trinidada un Tobago, Barbadosa u.c.), Indijas Okeāna teritorijas (Maurīcija, Seišelu salas, Maldivu salas) Āfrika (Tanzānija, Namībija, Dienvidāfrika u.c.), Amerika (Brazīlija, Meksika, Aļaska, Kanāda).

Condor ekonomiskās klases serviss garajiem lidojumiem iekļauj karstu ēdienreizi un dažādus bezalkoholiskos dzērienus. Visu klašu pasažieriem ir pieejami privāti izklaides ekrāni, kuri ir iebūvēti sēdekļu aizmugurē. Kā Miles&More lojalitātes programma partneri, pasažieri var pelnīt un tērēt nopelnītās jūdzes katrā no lidojumiem.

Thomas Cook Group aviokompānijas ģimene ir pieejama Globālajās Sadales Sistēmās, (Global Distribution Systems), tādējādi ir pieejama arī tūroperatoriem.

Spiediet šeit, lai uzzinātu vairāk informācijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16744018sec.