Lidsabiedrība «Ryanair» atklāj jaunu lidojumu maršrutu!

Eiropas lidsabiedrība Nr.1 “Ryanair” šodien, 1. martā, paziņoja par jaunu lidojumu maršrutu no Rīgas uz Maltu. Lidojumi tiks veikti divas reizes nedēļā, sākot jau no šā gada oktobra, kad spēkā stāsies 2017. gada ziemas lidojumu saraksts.

 Lai atzīmētu jaunā maršruta atklāšanu, lidsabiedrība “Ryanair” piedāvā biļetes dažādos Eiropas maršrutos par cenu, sākot no 19.99 EUR, lidojumiem laika posmā no aprīlī nad maijā. Šīs zemo cenu aviobiļetes ir iespējams iegādāties Ryanair.com mājaslapā līdz Otrdien, 7. marta pusnaktij.

 Starptautiskās lidostas “Rīga” valdes priekšsēdētāja Ilona Līce: 

 "Starptautiskā lidosta “Rīga" ir gandarīta, ka mūsu stabilais sadarbības partneris "Ryanair” ir nolēmis saviem esošajiem 12 maršrutiem pievienot vēl vienu, dodot ceļotājiem iespēju izbaudīt salu valsts Maltas maigo klimatu, daudzveidīgo kultūru, neparasto arhitektūru un vēstures pieminekļus. Lidostas "Rīga" mērķis ir piedāvāt pasažieriem no Baltijas reģiona iespējami plašu un dažādu galamērķu klāstu, lai ikvienam no vairāk nekā 5,4 miljoniem ceļotāju, kas saviem ceļojumiem izvēlas "Rīgas”  lidostu, būtu iespēja izvēlēties savām vajadzībām, interesēm un vēlmēm atbilstošāko, un "Ryanair” jaunais regulārais reiss būs tiem lielisks papildinājums.”

 Lidsabiedrības “Ryanair” pārstāve Arune Jaraite:

 “Lidsabiedrība “Ryanair” ir gandarīta atklāt jauno lidojumu maršrutu no Rīgas uz Maltu. Lidojumi tiks veikti divas reizes nedēļā, jau sākot no šā gada oktobra, kad spēkā stāsies mūsu 2017. gada ziemas lidojumu saraksts no Rīgas. Biļetes būs iespējams iegādāties jau pavisam drīz.

 Ceļotājiem no Latvijas tiks piedāvātas vēl zemākas cenas, laicīgi rezervējot lidojumu savām vasaras vai ziemas brīvdienām. Nekad iepriekš vēl nav bijis tik izdevīgi iegādāties zemo cenu lidojumus no Rīgas!

 Lai atzīmētu jaunā maršruta atklāšanu, lidsabiedrība “Ryanair” piedāvā biļetes dažādos maršrutos Eiropā par cenu, sākot no 19.99 EUR, lidojumiem laika posmā no aprīlī nad maijā.. Lai nenokavētu šos izdevīgos piedāvājumus, aicinām ceļotājus jau laicīgi apmeklēt vietni www.ryanair.com, lai izvēlētos sev vispiemērotāko lidojumu.”   

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Dome Hotel
,


Avis
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.20042086sec.