Nosauktas pasaules labākās lidostas [1]

Balstoties uz miljoniem aviopasažieru datiem un aptaujām, apkopots ikgadējais "Skytrax World Airport Awards" tops, kurā nosauktas simts pasaules labākās lidostas.

Jau piekto gadu pēc kārtas par topa uzvarētāju atzīta Singapūras Čangi lidosta. Piedāvājam iepazīties ar izveidotā topa pirmajām desmit vietām:
  1. Singapūras Čangi lidosta. Lidostas pasažieriem, bez ierastajiem pakalpojumiem, pieejami divi diennakts kinoteātri, kurus iespējams apmeklēt bez maksas, peldbaseins uz lidostas jumta, kā arī taureņu dārzs. Lidostā nesen tika pabeigts tās ceturtais termināls, kas tiks atvērts 2017.gada otrajā pusē. Lidostā dažādos amatos un uzņēmumos strādā aptuveni 50 tūkstoši cilvēku.

  2. Tokijas starptautiskā lidosta Haneda (Japānā). Lai arī šī nav valsts galvenā lidosta, to regulāri izmanto ārzemju amatpersonas, lai viesotos Japānā. Tajā ir sešu stāvu restorāns, konferenču telpas, kā arī jumta kafejnīca. Lidosta 2015.gadā apkalpojusi vairāk nekā 75 miljonus pasažieru.

  3. Inčeonas starptautiskā lidosta Seulā, Ziemeļkorejā. Tā ir viena no tīrākajām lidostām pasaulē, un citos lidostu topos bieži pat uzvar. Lidosta visvairāk lepojas ar to, ka tai ir 0.0001% bagāžas nozaudēšanas procents. Tāpat tai ir vidēji 19 minūšu izlidošanas, kā arī 12 minūšu ielidošanas laiks, kas, salīdzinot ar pasaulē viduvējo – 45-60 minūtēm, šo lidostu padara par vienu no ātrākajām.

  4. Minhenes lidosta Vācijā. No šīs lidostas iespējams aizlidot uz kopumā 248 galamērķiem, kas 2016.gadā to padarīja par 15. aizņemtāko lidostu pasaulē, raugoties no starptautiskajiem tūristiem.

  5. Honkongas starptautiskā lidosta. Lidosta ir viena no nozīmīgākajiem darba devējiem Honkongā, dodot darbu vairāk nekā 65 tūkstošiem cilvēku. Tā arī ir pasaulē lielākā kravas pārvadājumu apstrādātāja.

  6. Hamadas starptautiskā lidosta Dohā, Katarā. Kopš 2014.gada, kad to nodeva ekspluatācijā, šī ir galvenā Kataras lidosta. Lidostā pieejami daudz dažādi pakalpojumi un ekstras.

  7. Čubu Centrālā Japānas starptautiskā lidosta Nagojā. Lidosta atrodas uz uzbērtas salas pārsimts metru nost no Japānas sauszemes. Tās izbūvi lielā mērā ietekmēja vietējo uzņēmumu (piemēram, Toyotas) lobijs, kas vēlējās lidostu, kura būtu 24 diennaktī pieejama kravu pārsūtījumiem.

  8. Cīrihes lidosta Šveicē. Šajā, Šveices lielākajā lidostā, viss ir izbūvēts ar šveiciešu kvalitāti. Šobrīd notiek lidostas pakalpojumu papildināšanas darbi un tiek izbūvēts jauns komplekss, kas ietvers medicīnas centru, papildu konferences telpas, viesnīcu un papildu restorānus. Šī ir viena no galvenajām lidostām, kas nodrošina Eiropas savienojumu ar Dubaiju.

  9. Londonas Hītrovas lidosta, Lielbritānijā. Lai arī šī lidosta ir visaizņemtākā lidosta Eiropā, arī kvalitātes ziņā tā neatpaliek un ir atzīta par pasaules 9. labāko lidostu. 2016.gadā tā, tāpat kā Hanedas lidosta Japānā (topa otrā vieta), apkalpojusi 75 miljonus pasažieru. Lidostā ir pieejamas anglikāņu, katoļu, hindi, ebreju, musulmaņu, kā arī brīvās baznīcas kapelas. Tai ir pat sava mediju grupa, kas sastāv no sešiem fotogrāfiem un TV komandas, kas apkalpo dažādus medijus visā pasaulē.

  10. Frankfurtes lidosta Vācijā. Šī ir Vācijas lielākā lidosta un ceturtā aizņemtākā Eiropā, apkalpojot 65 miljonus pasažieru. Lidostas aprīkojums atļauj lidostai apkalpot 80 līdz 120 lidaparātus stundā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 students 04/08/2017 22:30 Vispār jau Seula atrodas Dienvidkorejā.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18112206sec.