Ryanair atgādina, ka vasaras sezonā īpaša uzmanība jāpievērš rokas bagāžas izmēriem

Zemo cenu aviokompānija "Ryanair" brīdinājuši savus klientus, ka vasarā, kas ir aktīvs ceļošanas laiks, būtu jāpievērš lielāka uzmanība savai rokas bagāžai.

Šogad kompānijas lidojumi esot aizpildīti 95% apmērā, kas ietekmējot arī rokas bagāžas pārvadāšanas noteikumus. Lidojumos Eiropā "Ryanair" klienti salonā drīkst ņemt līdzi vienu 10 kilogramu smagu somu/koferi un vēl vienu mazāka izmēra somu. Līdz ar lielo pasažieru pieplūdumu, kompānijā lūdz ievērot šos noteikumus.

Lielākā izmēra soma/koferis nedrīkst pārsniegt 55cm x 40cm x 20cm izmērus un 10 kilogramu svaru, savukārt mazāka izmēra soma var būt rokassoma, datorsoma, lidostas tirdzniecības vietu iepirkšanās maisiņš un tamlīdzīgi.

Noteiktie izmēru ierobežojumi ir saistīti ar bagāžas novietošanai paredzēto augšējo plauktu ietilpību, kas paredzēta tikai 90 lielākā izmēra somu izvietošanai. Lai pārliecinātos, vai somas izmērs nepārsniedz noteiktos ierobežojumus, pie iekāpšanas vārtiem "Ryanair" darbinieki kontrolēs bagāžas svaru un izmērus. Ja tie pārsniegs noteikto, tad par somas pārvešanu būs papildus jāmaksā 50 eiro vai 50 britu mārciņas.

Pasažieriem, kuru bagāža pārsniedz 10 kg svaru, somas un koferus iepriekš jāreģistrē kā bagāžu.

"Ryanair" pārstāvis Kenijs Džeikobs paskaidro: "Tas, ka mūsu klientiem ir atļauts ņemt līdzi salonā vienu lielāka izmēra somu/koferi un papildus arī mazāku somu, ir mūsu pretimnākšana pasažieru ērtībām, taču ir daži klienti, kas mūsu noteikumus neievēro. Tā rezultātā izlidošana var kavēties un, lai to nepieļautu, mums var nākties pārskatīt esošos noteikumus."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27011108sec.