Arī Easyjet mājaslapā tagad var rezervēt starpkontinentālos lidojumus

Arī EasyJet mājaslapā kopš šodienas iespējams rezervēt starpkontinentālos lidojumus, vēstī britu lētā aviokompānija. Lidojumus iespējams rezervēt uz tādiem galamērķiem kā Ņujorka, Singapūra un citiem. Savienojumi šiem lidojumiem paredzēti caur Londonas Gatvikas lidostu.

Lai arī uz Latviju Easyjet nelido, Easyjet ir otra lielākā lidsabiedrība Eiropā, operējot vairāk nekā 700 dažādus maršrutus 32 valstīs. Easyjet darbojas kā lēto lidojumu lidsabiedrība, pārsvarā darbojoties britu salās.

Jaunais biznesa modelis - starpkontinentālie lidojumi, kurus iespējams rezervēt ar Easyjet starpniecību, tiks īstenots ar citas lētās lidsabiedrības - Norwegian un arī ar Kanādas lidsabiedrības WestJet palīdzību. Starpkontinentālie lidojumi tiks organizēti uz Ziemeļameriku, Dienvidameriku, kā arī Singapūru, Āzijā. Savienojumi tiks organizēti ar Easyjet lidojumiem.

Galamērķi būs Ņujorka, Losandželosa, Lasvegasa, kā arī Toronto, Kalgarī un citas pilsētas gan Amerikā, gan Kanādā. Tāpat tiks lidots arī uz Buenosairosu, Argentīnā.

Ar jauno programmu tiks nodrošināts, ka bagāža jānodod tikai vienu reizi (nevis jāreģistrē pa jaunu), tāpat arī lidojums būs savienotais - ja nokavēsiet savu lidojumu Easyjet vainas dēļ, tad jums automātiski pienāksies cits lidojums.

Jau ziņots, ka arī Ryanair mājaslapā var iegādāties starpkontinentālos lidojumus, taču šeit netiek nodrošināti savienojumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.141505sec.