Ryanair lidojumu no Kauņas uz Londonu trešdienas rītā pārtver iznīcinātāji

Īrijas lidsabiedrības Ryanair trešdienas reisu no Kauņas uz Londonu (Lūtonas lidostu) pārtveruši Lielbritānijas RAF (Royal Air Force - Karalisko Gaisa spēku) iznīcinātāji, kuri sekojuši reisam līdz tas droši nosēdies Londonas Stanstedas lidostā.

Lai arī šobrīd nav dotas oficiālas ziņas par to, kas noticis, mediji spekulē, ka saņemtas viltus ziņas par iespējamiem draudiem lidaparātā vai no lidaparāta.

Lidaparātu Londonā sagaidīja militārā policija, kura arī pārbaudīja ziņoto draudu patiesību, taču neko neatrada. Lidaparāta pasažieri tikuši pārvesti no Londonas Stanstedas lidostas uz viņiem paredzēto galamērķi - Lūtonas lidostu pēc tam, kad lidmašīna tika pārmeklēta un tajā netika atklāts nekas aizdomīgs.

Karalisko Gaisa spēku pārstāvji apstiprinājuši, ka tikusi dota pavēle iznicinātājiem pārtvert civilo lidaparātu, kurš bija maršrutā no Kauņas uz Londonu, kā dēļ daudzi Londonas iedzīvotāji tikuši pārsteigti par zemu un ātri lidojošajiem iznīcinātājiem. Gaisa spēki atvainojoties ikvienam, kura diena tikusi traucēta incidenta dēļ.

Incidenta dēļ uz brīdi tika atcelti lidojumi no Stanstedas lidostas, taču drīz vien lidostas atkal darbība atsākās normālā kārtībā. Policija gan turpina izmeklēt notikušo.

Papildināts:

Lidmašīnas pacelšanās tika aizkavēta uz stundu, tomēr tā notika un viss norisinājās kā ierasts līdz lidaparāts tuvojās Londonai, kur mums sacīja, ka mēs nolaidīsimies citā lidostā, kā arī mēs nedrīkstam pamest lidmašīnu," kāds pasažieris sacīja Lietuvas portālam Delfi. Viņš arī pastāstīja, ka pasažieriem likts atstāt savas personīgās mantas lidmašīnas salonā, izņemot mobilos telefonus, kad viņiem tika atļauts lidaparātu pamest.

Nolaišanās brīdī klāt bijusi bruņota policija, ātrās palīdzības automašīnas, kā arī ugunsdzēsēji.

Ryanair pārstāvis komentējis situāciju, norādot, ka Lietuvas atbildīgie dienesti saņēmuši informāciju par lidaparātā ievietotu spridzekli, kas vēlāk izrādījusies nepatiesība.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59673405sec.