Austrālijā veiks rūpīgākas pārbaudes lidostu darbiniekiem

Austrālijas valdība plāno paredzēt papildu drošības pārbaudes cilvēkiem, kas jau strādā lidostās, kā arī kandidē uz amatiem lidostās, pirmdien ziņoja Austrālijas mediji. Lidostu darbiniekiem turpmāk varētu būt vairāk ierobežotas pieejas lidostas teritorijā, biežākas drošības kontroles, kā arī nepieciešams iziet mācības par drošības risku pamanīšanu lidostās.

Austrālijas Transporta ministrs Darens Česters oficiālā paziņojumā vēstījis, ka Austrālijas lidostās kopā tiek nodarbināti aptuveni 140 tūkstoši cilvēku, kuriem arī katram ir īpaša identitātes karte - Aviācijas Drošības Identitātes Karte. Un vienalga vai viņi darbojas bagāžas apkalpošanā, lidostu ēdināšanas nodrošināšanā vai lidostas drošības dienestā - viņiem visiem ir pieejas dažādām lidostu slēgtajām zonām.

"Lidostu darbinieki, līdz ar dažādām automašīnām un cilvēkiem piederošām mantām turpmākos pāris mēnešus tiks nejauši izvēlēti, lai pārbaudītu cik reāli iespējams ir lidostā ienest kādus eksplozīvos materiālus šā brīža drošības sistēmā," sacīja Česters. Vēlāk mēs noteikti ieviesīsim stingrāku pieejas kontroli un arī apmācības lidostu darbiniekiem par drošības risku atpazīšanu.

Austrālijas valdība saka, ka plānots arī veikt rūpīgāku lidostu darbinieku personas detaļu izvērtēšanu. Šādi lēmumi tiekot pieņemti, ņemot vērā ārvalstīs notiekošos drošības apdraudējumus. Transporta ministrs sacīja, ka Austrālija strādā, lai nepieļautu tādas lietas arī viņu valstī.

Pasaulē ļoti atšķiras veids kā tiek vērtēti lidostu darbinieki - piemēram, Amerikas Savienotajās valstīs katram lidostas darbiniekam, ierodoties lidostā, jāveic tāda paši drošības kontrole kā pasažieriem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13730907sec.