Wizzair no Rīgas uzsākusi lidojumus uz Izraēlas kūrortpilsētu Eilatu

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air, vakar no Rīgas ir uzsākusi jaunu reisu uz iecienītu atvaļinājumu maršrutu Eilatu Izraēlā. Jaunais maršruts notiks divas reizes nedēļā – otrdienās un sestdienās. Biļetes ir pieejamas sākot tikai no EUR 34,99*, un tās var iegādāties wizzair.com. Cenā iekļauta bezmaksas rokas bagāža līdz maksimālajam izmēram 55x40x23 cm.

Eilata ir saulaina kūrortpilsēta un ostas pilsēta Izraēlas galējos dienvidos. Skaistā un brīnišķīgā pilsēta atrodas Negevas tuksnesī pie Sarkanās jūras Akabas līča. Kūrorts ļaus izbaudīt nesteidzīgu atpūtu, koraļļu rifus ar to krāsu pārpilnību.

Pirmais Wizz Air lidojums no Rīgas notika 2010. gada martā, un kopš tā laika ar WIZZ uz Latviju un no tās ir lidojuši vairāk nekā 1,9 miljoni pasažieru. 2014. gadā Wizz Air izveidoja bāzes vadību Latvijas galvaspilsētā un tagad Rīgas lidostā ir izvietotas divas Airbus A320 lidmašīnas. Wizz Air Latvijā klientu apkalpošanā nodarbina vairāk nekā 70 apkalpes locekļus, kas katrā lidojumā nodrošina izcilu servisu. Latvijas zemo cenu maršrutos Wizz Air 2016. gadā ir pārvadājusi 480 tūkstošus pasažieru, atbalstot vairāk nekā 350 vietējo darbvietu**. 2017. gadā WIZZ Rīgas lidojumos pārdevis 652,000 vietas, tā ir 21% izaugsme gada laikā.

Ar šo jauno maršrutu, WIZZ tagad no Rīgas piedāvā zemo cenu lidojumus uz 12 galamērķiem, 8 valstīs.

WIZZ AIR JAUNAIS MARŠRUTS NO RĪGAS

Galamērķis    Dienas    Sākuma datums    Biļešu cena no*

Eilata    Otrdiena, Sestdiena    31.oktobris    EUR 34,99

Wizz Air uzņēmuma komunikācijas pārstāvis Gābors Vāsārheji informē: „Mēs ar prieku vēlamies piedāvāt saviem klientiem no Latvijas pagarināt vasaru un izbaudīt vienu no vasarīgākajām pilsētām Eilatu. Esam pārliecināti, ka Latvijas klienti labprāt izmantos šo aizraujošo piedāvājumu. Tagad ir stājušies spēkā arī jaunie nosacījumi par rokas bagāžas politiku, kas ļauj visiem pasažieriem ceļot bez papildus samaksas, līdzi ņemot vienu lielo kabīnes bagāžu ar izmēru, kas nepārsniedz 55x40x23 cm. Šie nosacījumi noteikti atvieglos mūsu klientu ceļošanas pieredzi. Mūsu draudzīgie vietējie apkalpes locekļi ar prieku gaida Jūs uz klāja!"

Starptautiskās lidostas Rīga valdes priekšsēdētāja Ilona Līce norāda: ”Starptautiskā lidosta „Rīga” ir gandarīta par Wizz Air lēmumu pievienot Rīgas lidostas vairāk nekā 70 ziemas sezonas galamērķiem vēl vienu patiesi aizraujošu brīvdienu maršrutu. Iespēju ātri un ērti ar tiešo lidojumu no Baltijas jūras reģiona drēgnās ziemas nokļūt Eilatas svelmainajā saulē neapšaubāmi novērtēs gan Baltijas, gan citu valstu ceļotāji. Bāzējot Rīgā divus gaisa kuģus, piedāvājot plašu galamērķu klāstu un ik gadu pārvadājot gandrīz pusmiljonu pasažieru, Wizz Air ir stabils un uzticams partneris lidostas „Rīgas” izaugsmes veicināšanā, kā rezultātā Rīga ir kļuvusi par Baltijas vadošo gaisa satiksmes centru.”

* Vienā virzienā, ieskaitot nodokļus un obligātos maksājumus.
** Starptautiskā lidostu padome iesaka izveidot uz vietas 750 darbvietu uz katru miljonu gadā pārvadāto pasažieru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14695191sec.