Nosauktas drošākās aviosabiedrības pasaulē

Lidošana ir ļoti drošs ceļošanas veids, un 2017. gads bijis līdz šim visdrošākais gads aviācijas vēsturē. Tomēr, neskatoties uz faktu, ka aviācija ir tik droša un negadījumu skaits samazinās, daudzi ceļotāji vēl aizvien lidojot jūtas nemierīgi... Viņi jūtas nobijušies paceļoties, nosēžoties un kur nu vēl lidojot pāris kilometru augstumā. Kas varētu mazināt paniku? Zināšana, ka aviokompānijai, kuru izvēlējies, ir neticami augsts drošības līmenis!

Drošības un produktu vērtēšanas portāls AirlineRatings.com, pēc 409 pārvadātāju un to avāriju/incidentu, darbības vēstures un aviācijas pārvaldes iestāžu pārbaudes ziņojumu izvērtēšanas, nesen publicēja tās ikgadējo sarakstu ar 20 drošākajām aviokompānijām (tajā skaitā desmit budžeta aviokompānijām). Jau ceturto gadu pēc kārtas topa pirmo vietu ieņem Australia’s Qantas, bet šogad portāls izlēma apbalvot 20 labākās aviokompānijas. (Katra iegūst pa balvai!)

Šis ir ikgadējais saraksts ar aviokompānijām, kuras neizraisīs panikas lēkmes:

Drošākās aviokompānijas ir: Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates,  Eithad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Qantas, Royal Jordanian Airlines, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, Virgin Atlantic un Virgin Australia. (Delta un United neiekļuva šī gada sarakstā.)

Izvērtējot zemo izmaksu pārvadātājus, AirlineRatings.com noskaidroja, ka Aer Lingus, Flybe, Frontier, HK Express, JetBlue, Jetstar Australia, Thomas Cook, Virgin America, Vueling and Westjet ir desmit visdrošākās budžeta aviokompānijas. Atšķirībā no daudzām budžeta aviokompānijām, kurām ir aizliegts darboties Eiropas savienībā, šīs 10 ir izcili drošas, tās visas ir nokārtojušas stingro Starptautiskās Gaisa Transporta Asociācijas darba drošības auditu. Tās ir novērtētas ar 1000 punktiem- tas ir daudz.

Kamēr drošākās aviokompānijas ir novērtētas ar septiņām zvaigznēm, zemāk vērtētajām aviokompānijām piešķirta tikai viena zvaigzne; tāpēc iespējams tu varētu vēlēties padomāt divreiz par iekāpšanu North Korea’s Air Koryo, Surinama’s Blue Wing Airlines, Indonesia’s Trigana Air Service, Nepal’s Buddha Air, Nepal Airlines, Tara Air un Yeti Airlines.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32786012sec.