Amerikāņu lidsabiedrība lidojuma laikā nogalina suni

Skandalozākā Amerikas Savienoto Valstu lidsabiedrība "United Airlines" paziņojusi, ka atvainojas par incidentu kurā kāda lidojuma laikā lidsabiedrības pārstāvji nogalinājuši suni.

Suns atrasts miris pēc lidojuma beigām, kad tā saimniekam tika uzdots krātiņu ar mājdzīvnieku ievietot somu nodalījumā virs pasažieru galvām. Lidojuma laikā bijusi visai liela turbolence, kas arī tiek vainota pie dzīvnieka nāves.

Aviokompānija atļauj pārvadāt dzīvniekus savos lidojumos, ja tie ievietoti speciālos krātiņos. Stjuarte, kas likusi krātiņu ar suni novietot bagāžas nodalījumā, uzskatījusi, ka krātiņš nav paredzēts dzīvnieku pārvadāšanai, lai gan krātiņš ticis izlaists cauri gan lidostas drošības kontrolei, gan arī aplūkots pie iekāpšanas lidmašīnā, kur abos gadījumos, būtu jāceļ trauksme, ja dzīvnieka krātiņš būtu neatbilstošs.

"United Airlines" gan ziņo, ka uzņemas pilnu atbildību par incidentu un dzīvniekus nekādā gadījumā nedrīkstētu novietot bagāžas nodalījumā virs pasažieru galvām.

Lidojums no Hjūstonas uz Ņujorku ildzis aptuveni četras stundas un lidojuma laikā suns visai bieži rējis. Tā saimniece lidojusi kopā ar divām meitām - viena no kurām bijis zīdainis un tas, turbolences laikā, nav ļāvis pārliecināties vai sunim viss ir kārtībā.

Incidenta aculiecinieki apliecina, ka stjuarte likusi suni ievietot bagāžas nodalījumā vairākas reizes, uz ko pasažiere atteikusies vairākas reizes, norādot, ka suns ir dzīva būtne. Pēc ilgāka strīdiņa gan viņa piekāpusies stjuartes prasībai.

Kā norāda eksperti, pie suņa nāves varētu būt vainojams skābekļa trūkums, kā arī iespējamas traumas, ko tas guvis turbolences dēļ.

Atgādināsim, ka "United Airlines" ir kompānija, kas pērn saņēma vispasaules sašutumu pēc tam, kad tās pārstāvji ar varu no lidmašīnas izvilka kādu pasažieri, kurš guva traumas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13277006sec.