No lidmašīnas izsēdinātai pasažierei piešķir 10 tūkstošus dolāru vērtus ceļojumu kuponus

Izsēdināšana no pārpildīta lidojuma var izraisīt pamatīgas ceļojumu galvassāpes, bet kādai pasažierei, kas lidoja ar United Arlines lidsabiedrību, tas nozīmēja iegūt 10 tūkstošus dolāru vērtus ceļojumu kuponus.

United pasažiere, komunikāciju direktore Elisone Preisa gatavojās izlidot no Vašingtonas, kad apkalpes locekļi informēja ceļotājus par to, ka lidmašīna ir pārpildīta.

Preisa sacīja, ka stjuarti piedāvāja pasažieriem 1000 dolāru ceļojumu kredītus, bet tā kā neviens nepieņēma šo piedāvājumu, apkalpes locekļi bija spiesti izsēdināt no lidmašīnas pasažieri ar vislētāko biļeti. Diemžēl Preisa bija tā, kurai lika atstāt lidmašīnu.

Tā vietā, lai Preisai piešķirtu naudas atlīdzību par sagādātajām neērtībām, United Airlines klientu apkalpošanas darbinieki piešķīra viņai ceļojumu kuponus 10 000 ASV dolāru vērtībā. Lidsabiedrība Preisai piešķīra arī divus 10$ vērtus kuponus maltītēm.

“Es varu teikt, ka tā bija labākā lidojuma atlikšana manā mūžā,” sacīja Preisa.

Atbildot uz to, United Airlines pārstāvis izlaidis paziņojumu, kurā teikts, ka aviosabiedrība “izsniegusi šo kuponu saskaņā ar aviosabiedrības politiku”.

Pēdējais pasažiera izsēdināšanas gadījums atgadījās vien mēnesi pēc tam, kad ASV Transporta departaments paziņoja, ka ceļotāju skaits, kas tek izsēdināti no pārpildītajām lidmašīnām 2017. gadā bijis viszemākais.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.80833721sec.