Lidsabiedrība «Finnair» aicina izmantot tēmturi #Finnair95 cēlu mērķu labā

Lidsabiedrība "Finnair" sāk svinēt savu 95. dzimšanas dienu un 2018. gada 1. novembrī visas dienas garumā sociālajos tīklos ievietos bildes no lidsabiedrības pastāvēšanas laikā piedzīvotā. Par katru ievietoto bildi "Finnair" ziedos 1,- Eiro UNICEF projektam, kas atbalsta skolu izveidi Āzijā.

"Finnair" cer, ka kopīgiem spēkiem dienas laikā ar tēmturi #Finnair95 izdosies ievietot 9500 bildes – 100 fotogrāfijas par katru pastāvēšanas gadu. Tādēļ lidsabiedrība aicina – ja jums, ceļotāji, bijis kāds skaistām atmiņām pildīts, piedzīvojumiem bagāts un neaizmirstams ceļojums ar "Finnair", 1. novembrī savās atmiņās dalieties ar citiem, pievienojot nozīmīgo un cēlo mērķu labā izveidoto tēmturi #Finnair95!

"Finnair" ir viena no senākajām lidsabiedrībām pasaulē - tā lepojas ar bagātīgu vēsturi jau kopš 1923. gada. Jau devīto gadu pēc kartas "Finnair" ir atzīta kā labākā aviokompānija Ziemeļeiropā un nesen lidsabiedrība sanema 5 zvaigžņu vērtējumu no APEX  (Airline Passenger Experience Association), kas ir ļoti vertīga atzinība, jo vērtējums nāk no klientiem - ceļotājiem.

Aviokompanijas veiksmes faktors ir Helsinku lidostas ģeografiskais novietojums. Lidojot cauri Helsinkiem uz Āziju – tiek izmantojiet īsākais  un ātrākais ceļš.
"Finnair" ir pirmā rietumu lidsabiedrība, kas uzsākusi tiešos lidojumus starp Eiropu un Ķīnu, pirmais reiss uz Pekinu notika jau 1988.gadā. Pēdējos gados "Finnair" kļuvusi par nozīmīgu pārvadātāju starp Eiropu un Āziju. Tiek piedāvāti lidojumi arī uz Ziemeļameriku. Šai Somijas lidsabiedrībai ir blīvs maršrutu pārklājums gan pašā Somijā, gan uz svarīgākajiem Ziemeļeiropas galamērķiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4307301sec.