Lidsabiedrība «Finnair» palielina lidojumu skaitu uz Ņujorku

Dzīvīgā un spožā Amerikas Savienoto Valstu pilsēta Ņujorka vilina ceļotājus no visām pasaules valstīm, savukārt lidsabiedrība "Finnair" palīdz nokļūt šajā sapņu galamērķī.

Sakot no 2020. gada 4. aprīļa līdz pat 24. oktobrim "Finnair" no Somijas piedāvās 3 papildus reisus nedēļā – pirmdienās, ceturtdienās un sestdienās. No 4. maija līdz 24. oktobrim lidsabiedrība pievienos papildus reisu arī ceturtdienās, bet sākot no 8 jūnija līdz 30. augustam lidmašīnas kursēs arī svētdienās. Tātad – dažādos laika posmos līdz 24. oktobrim tie būs pieci papildus reisi nedēļā, kas rezultēsies papildus 250 lidojumos starp Somiju un Ņujorku.

"Finnair" tirdzniecības nodaļas vadītājs Ole Orvers (Ole Orvér) stāsta: "Ņujorka jau vairāk nekā 50 gadus ir bijis pieprasītākais lidsabiedrības "Finnair" galamērķis Ziemeļamerikā, tādēļ esam priecīgi paziņot, ka ceļotājiem pavērsim vēl plašākas iespējas nokļūt spožajā metropolē."

2020. gada "Finnair" lidos uz pieciem transatlantiskajiem galamērķiem - Ņujorku un Losandželosu, Čikāgu, Sanfrancisko un Maiami.

Plašāka informācija Finnair.com

Par Finnair

Finnair ir viena no pasaulē senākajām lidsabiedrībām un lidojumus no starptautiskās lidostas "Rīga" sāka 1992. gadā, atjaunojot regulārus lidojumus starp Latvijas galvaspilsētu un Finnair bāzes lidostu Helsinkos. Finnair ir pirmā rietumu lidsabiedrība, kas uzsākusi tiešos lidojumus starp Eiropu un Ķīnu, pirmais reiss uz Pekinu notika jau 1988. gadā. Pēdējos gados Finnair kļuvusi par nozīmīgu pārvadātāju starp Eiropu un Āziju, veicot lidojumus starp vairāk nekā 100 pilsētām Eiropā un 21 lielpilsētām Āzijā. Tiek piedāvāti lidojumi arī uz Ziemeļameriku. Šai Somijas lidsabiedrībai ir blīvs maršrutu pārklājums gan pašā Somijā, gan arī uz svarīgākajiem Ziemeļeiropas galamērķiem. Finnair ir stabila un prognozējama kompānija, kura Latvijas pasažieriem piedāvā augstas kvalitātes servisu un plašas ceļošanas iespējas no Rīgas caur Helsinkiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64168096sec.