Pasažieru pārvadājumus uz Lielbritāniju pārtrauc vēl citas valstis (papildināts)

Par satiksmes ierobežošanu ar Lielbritāniju2020. gada 20. decembra vakarā  klajā nākušas vēl virkne Eiropas Savienības (ES) valstu.

Un arī Latvijas satiksmes ministrs Tālis Linkaits un premjerministrs Krišjānis Kariņš sociālajos tīklos pauduši, ka par šo jautājumu jau tiekot gatavoti dokumenti un lēmums tiks pieņemts jau 20. decembrī valdības sēdē.

Tālis Linkaits savā twitter kontā paziņojis, ka Satiksmes ministrija ir iesniegusi valdībā priekšlikumus par pasažieru pārvadājumu pārtraukšanu uz un no Lielbritānijas no 2020. gada 21. decembra līdz 2021. gada 1. janvārim.

"Sabiedrības veselības interešu nodrošināšanai ir svarīga ātra, mērķtiecīga un ar citām ES valstīm koordinēta rīcība," savā titter kontā raksta Tālis Linkaits.

Jau ziņots, ka Lielbritānijā atklātā mutējušā koronavīrusa dēļ, kura variācijai jau dots nosaukums “VUI 202012/01”, par satiksmes apturēšanu ar Lielbritāniju paziņojušas Nīderlande un Beļģija. Pēdējo stundu laikā šādu lēmumu pieņēmušas arī Itālija un Īrija, kas uz 48 stundām pārtrauc aviosatiksmi un prāmju kustību starp abām britu salām. Tāpat svētdienas vakarā par satiksmes pārtraukšanu paziņojušas arī Austrija, Kanāda un Kuveita, kā arī Latvijas kaimiņvalstis Igaunija un Lietuva.

Arī Vācija un Francija jau paudušas gatavību pārtraukt satiksmi ar Lielbritāniju.Vācija par stingru lēmumu pazoņoja jau svētdienas vakarā.

Domājams, ka tuvāko stundu laikā krietni paplašināsies to valstu skaits, kuri pārtrauc satiksmi ar Lielbritāniju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.09200096sec.