Lidostā «Rīga» vasaras sezonā pieaug lidojumu biežums

Starptautiskajā lidostā Rīga līdz ar vasaras lidojumu saraksta ieviešanu lidojumu biežums pieaugs par 35 procentiem, salīdzinot ar ziemas periodu. Lidojumu skaits ir palielināts uz tādiem galamērķiem kā Helsinki, Tallina, Viļņa, Maskava, Londona, Amsterdama, Frankfurte un citiem.

 Šomēnes lidostā darbu atsāks Estonian Air, kas 17 reizes nedēļā veiks lidojumus uz/no Tallinas Igaunijā. Tāpat lidsabiedrība Ryanair atklās reisu uz Karlsrūi (Bādenbādene) Vācijā, kur pasažieriem būs iespējams doties trīsreiz nedēļā. Aviosabiedrība Norwegian aprīlī uzsāks lidojumus uz Zviedrijas galvaspilsētu Stokholmu un maijā uz Dānijas galvaspilsētu Kopenhāgenu.

«Lufthansa uz Vācijas lielāko lidostu Frankfurti turpmāk veiks divus reisus dienā, līdz ar to piedāvājot pasažieriem ērtākus savienojumus saviem tālākiem ceļojumiem. airBaltic atsāk arī lidojumus uz vienu no pasažieru pieprasītākajiem galamērķiem - Dublinu,» uzsver starptautiskās lidostas Rīga valdes priekšsēdētājs Arnis Luhse.

Vēl tiks atsākti lidojumi uz Atēnām, Baku, Dublinu, Nicu, Venēciju un Simferopoli, kā arī Turkish Airlines reiss uz Antāliju, nodrošinot pasažieriem plašākas iespējas atvaļinājumu pavadīšanai. Lidsabiedrība Uzbekistan Airways uz Ņujorku vasaras sezonā lidos divreiz nedēļā, reisu skaitu uz Helsinkiem palielina lidsabiedrība Finnair un uz Londonas Lutonas lidostu biežāk lidos Wizz Air.

«Šogad un pagājušajā gadā krietni pieaudzis ceļotgribētāju skaits uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu, kas stabili ierindojas otrajā vietā uz turieni ceļojošo pasažieru skaita ziņā. Līdz ar to ir būtiski palielināts reisu skaits no Rīgas uz Maskavu, kur 55 reizes nedēļā iespējams aizlidot ar lidsabiedrību Aeroflot, UTair, Transaero, kā arī airBaltic, norāda A.Luhse, piebilstot, ka visvairāk lidostas Rīga pasažieri vairāku gadu garumā joprojām kā savu galamērķi izvēlas miglaino Londonu.»

Šobrīd no lidostas Rīga, izmantojot kādu no 16 aviokompānijām, kas strādā lidostā, iespējams doties uz 78 dažādiem galamērķiem. Atgādinām, ka nedēļas nogalē Latvijā notiek pāreja uz vasaras laiku, pulksteni pagriežot par vienu stundu uz priekšu. Ņemot vērā šīs izmaiņas, lūdzam pasažierus lidostā ierasties savlaicīgi, lai nenokavētu savu reisu.

Starptautiskā lidosta Rīga ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs. Šī gada pirmajos divos mēnešos lidosta Rīga apkalpojusi nedaudz vairāk kā 600 tūkstošus pasažieru, kas ir par četriem procentiem vairāk nekā pērn šajā pašā laika periodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Estravel Latvia
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54424715sec.