Aviokompānija Turkish Airlines šovasar piedāvā jaunus galamērķus

Palielinoties pieprasījumam, no 2013. gada 11. jūnija aviokompānija Turkish Airlines atklāj divus jaunus reisus Baltijā - Tallinā (Igaunija) un Viļņā (Lietuva). Lidojumi turp un atpakaļ paredzēti trīs reizes nedēļā - otrdienās, ceturtdienās un sestdienās.

Aviokompānija regulāri piedāvā arvien jaunus galamērķus un šogad  jaunajai vasaras sezonai iesākoties, Turkish Airlines atklāj lidojumus uz sešiem jauniem galamērķiem - Marseļa (Francija), Constanta (Rumānija), Tallina (Igaunija), Viļņa (Lietuva), Luksemburga un Al-Qassim (Saūda Arābija).

Ayşegül Özdemir Turkish Airlines Rīgas filiāles direktore: "Augošais pasažieru skaits liecina, ka arvien vairāk klientu izvēlas lidot, domājot par komfortu, izvēloties augstu servisa kvalitāti. Šī tendence mums ļauj paplašināt galamērķu spektru, piedāvājot gan tuvākus, gan tālākus lidojumus. Kopumā reģionā un Latvijā pieaug Turkish Airlines pasažieru skaits un līdz ar to varam prognozēt stabilu aviokompānijas pozīciju arī turpmāk."

Aviokompānija Turkish Airlines Rīgā šī gada 5 mēnešos apkalpojusi vairāk pasažieru kā pērn šajā pašā laika posmā. No šī gada janvāra līdz maijam aviokompānija pārvadājusi 31 595 pasažierus, kas ir par  29,7 % vairāk, kā pagājušajā gadā. Savukārt šī gada maijā Turkish Airlines pakalpojumus izvēlējās 7 443 pasažieri, kas ir par 14,4 % vairāk nekā pagājušā gada maijā. Būtiski, ka 2012. gadā Turkish Airlines Rīgā piedāvāja sešus reisus nedēļa, no kuriem divi bija čarterreisi, savukārt šogad uz Stambulu ir jau seši regulārie reisi nedēļā. Turkish Airlines no "Starptautiskās lidostas Rīga" veic tiešos lidojumus uz Stambulu, no kurienes ir savienojumi ar vairāk kā 230 galamērķiem.

Populārākie galamērķi Latvijā, izmantojot Turkish Airlines lidojumus ir Dubaija, Bangkoka, Mumbaja, Singapūra, Delī, Antālija un Stambula. Aizvien lielāka pasažieru interese parādījusies arī par Ņujorku un Losandželosu. Šāda tendence ir skaidrojama ar Turkish Airlines konkurētspējīgo cenu politiku, kā arī nemainīgi augsta komforta un servisa līmeni visos lidojumos. 

Papildus informācija

Turkish Airlines ir viena no lielākajām aviokompānijām Eiropā. Latvijā Turkish Airlines ir kopš 2006. gada. Aviosabiedrība veic tiešos lidojumus no Stambulas uz vairāk kā 230 galamērķiem visā pasaulē, nodrošinot īpaši plašu lidojumu tīklu tuvajos austrumos un Āzijā. Turkish Airlines flotē ir 220 aviolaineri, tā ik gadu tiek atjaunota un papildināta ar jauniem aviolaineriem. Turcijas aviolīnijas veic iekšējos reisus uz visām lielākajām valsts pilsētām.

Turkish Airlines ir 1997.gadā  dibinātās aviokompāniju biedrības Star Aliance biedrs. Star Aliance dienā visā pasaulē veic 21 900 reisus uz 1329 galamērķiem 194 valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16231298sec.