Nosaukta labākā aviokompānija Eiropā

Parīzē notiekošajā pasaules vadošās aviācijas nozares izstādē "Paris Air Show" aviokompānija Turkish Airlines jau trešo gadu pēc kārtas saņēma Skytrax World Airline Awards 2013 apbalvojumu kā "Labākā aviokompānija Eiropā", "Labākā Aviokompānija Dienvideiropā" un "Labākais biznesa klases ēdināšanas serviss".

Turkish Airlines domājot par biznesa klases klientu ērtībām garajos pārlidojumos piedāvā saviem pasažieriem šefpavāra pakalpojumus, ko novērtējuši arī aviācijas nozares eksperti, piešķirot apbalvojumu – “Labākais biznesa klases ēdināšanas serviss".

Skytrax ir pasaules līdere avionozares auditā, kas testē tirgū piedāvātos produktus un pakalpojumus, sniedzot aviokompānijām un lidostām unikālus nozares ekspertīzes datus. Skytrax apbalvojumus saņem aviokompānijas tikai ar augstākās kvalitātes servisu. Šogad kopā tika izvērtētas 238 aviokompānijas un 148 lidostas. Aptaujā piedalījās pasažieri no vairāk kā  100 tautībām un 160 valstīm.

Pirmo reizi Turkish Airlines Skytrax rangā iekļuva 2007. gadā kā četru zvaigžņu aviokompānija. 2008. gadā aviokompānijai kļūstot par Star Aliance biedru, tā izpelnījās "Labākās Dienvideiropas aviokompānijas'' titulu, nosargājot stabili šo pozīciju arī līdz šim. Šogad jau trešo gadu pēc kārtas iegūstot arī "Labākās aviokompānijas Eiropā" titulu.

Aviokompānija regulāri piedāvā arvien jaunus galamērķus, šogad sākoties jaunajai vasaras sezonai Turkish Airlines piedāvā sešus jaunus galamērķus – Marseļa (Francija), Constanta (Rumānija), Tallina (Igaunija), Viļņa (Lietuva), Luksemburga un Al-Qassim (Saūda Arābija). Populārākie galamērķi Latvijā, izmantojot Turkish Airlines lidojumus ir Dubaija, Bangkoka, Mumbaja, Singapūra, Delī, Antālija un Stambula. Aizvien lielāka pasažieru interese parādījusies arī par Ņujorku un Losandželosu. Šāda tendence ir skaidrojama ar Turkish Airlines konkurētspējīgo cenu politiku, kā arī nemainīgi augsta komforta un servisa līmeni visos lidojumos. 

Papildus informācija

Turkish Airlines dibināta 1933. gadā un ir viena no lielākajām aviokompānijām Eiropā. Latvijā Turkish Airlines ir kopš 2006. gada. Aviosabiedrība veic tiešos lidojumus no Stambulas uz vairāk kā 230 galamērķiem visā pasaulē, nodrošinot īpaši plašu lidojumu tīklu tuvajos austrumos un Āzijā. Turkish Airlines flotē ir 222 aviolaineri, tā ik gadu tiek atjaunota un papildināta ar jauniem aviolaineriem. Turcijas aviolīnijas veic iekšējos reisus uz visām lielākajām valsts pilsētām.

Turkish Airlines ir 1997. gadā  dibinātās aviokompāniju biedrības Star Aliance biedrs. Star Aliance dienā visā pasaulē veic 21 900 reisus uz 1329 galamērķiem 194 valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35299397sec.