Etihad prezentē sevišķi greznu "dzīvojamo telpu" lidmašīnā

Aviokompānijas "Etihad" turīgākie klienti jau drīzumā varēs baudīt lidojumu vēl neredzētā greznībā, kas pielīdzināma pasaules ekskluzīvākajām viesnīcām – tai piederošos aviolainerus "Airbus A380" plānots aprīkot ar 38 kvadrātmetrus plašiem "privātiem apartamentiem".

Jauna tipa pasažieru salons, kam dots nosaukums "The Residence", patiesībā nozīmē individuālas telpas vienai vai divām personām. Katrā no tām būs atrodama ar ekskluzīviem paklājiem un mēbelēm aprīkota dzīvojamā istaba, guļamistaba un atsevišķa dušas telpa. Pasažierus lutinās arī personīgais sulainis, un lidojums no Abū Dabī šajos ekskluzīvajos apartamentos izmaksās aptuveni 14 500 eiro – bez šaubām, vienā virzienā.

Lai gan AAE aviokompānija "Emirates" jau iepriekš pārsteigusi ar tādām nozares inovācijām kā bāriem un dušām aviolainera "Airbus A380" pirmās klases salonā, tās konkurenti "Etihad" nu pasažieriem piedāvā vēl reibinošāku greznību. "The Residence" apartamenti, ko var dēvēt par ekstravagantāko pasažieru salonu komerciālās aviācijas vēsturē, "Etihad" pasažieriem būs pieejami jau šī gada beigās.

Ar vērienīgo projektu "Etihad" cer ne vien iekārdināt citu lidsabiedrību klientus, bet arī piedāvāt jaunu alternatīvu tiem ceļotājiem, kuri izmanto privātās lidmašīnas. "Etihad" pavadīja piecus gadus, pētot klientu vēlmes un radot jaunā tipa salonu prototipus, un, kā pastāstījis viens no dizaineriem, sākotnēji bijis paredzēts radīt pat divstāvu privātās telpas, taču šķiet, ka pat pārmērīgai greznībai ir savas robežas.

Tāpat "Etihad" sola vairāk komforta un elegances arī pirmās klases pasažieriem. Jaunajos "Airbus A380" salonos "First Apartments" atsevišķi nodalītas pasažieru vietas ierīkotas konfigurācijā 1-1, kas ir jaunums pirmajā klasē, turklāt ceļotāji tur atradīs pilna garuma gultas, minibārus, tualetes galdiņus, garderobi un dušas telpu. "First Apartments" telpas būs par 74 procentiem lielākas nekā līdzšinējās "Etihad" pirmās klases sēdvietas, un līdzīgi iekārtoti būs arī saloni "Boeing 787 Dreamliner" aviolaineros, kas kompānijas rīcībā nonāks tikai decembrī.

Vairāki pārsteigumi gaidāmi arī "Etihad" aviolaineru "Airbus A380" un "Boeing 787" biznesa un ekonomiskajā klasē – piemēram, ekonomiskās klases pasažieriem tiek solītas jaunas paaudzes sēdvietas "Smart Seats" ar īpašas formas galvas balstiem, baltiem mugurai un 11 collu monitoriem.

Pasaules mediju pārstāvjiem prezentējot jaunos pasažieru salonus, "Etihad" galva Džeimss Hogans atzina: "Šīs dzīvojamās telpas noteikti pacels komerciālās aviācijas servisa standartu latiņu vēl nebijušos augstumos."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36399603sec.