Lidostās izveido telpas jogas nodarbībām

Ir tādi cilvēki, kam aviokompāniju pakalpojumu izmantošana var sagādāt vairāk nepatīkamas sajūtas, nevis prieku. Došanās cauri drošības kontrolēm, apkārt esošie apsargi un maldīšanās pa lidostu līdz atrasts īstais termināls, var uzdzīt stresu. Par laimi ir tādas lidostas, kas cenšas šīs problēmas risināt, piedāvājot nomierināties jogas nodarbībās. Travelnews.lv piedāvā uzzināt, kurās lidostās pastāv šāda iespēja.

Burlingtonas lidosta, ASV

Jogas un meditācijas studija izvietota lidostas otrajā stāvā, tajā ir viss nepieciešamais, lai ceļotāji varētu relaksēties pirms vai pēc lidojuma. Interjera dizainu veidoja paši studijas darbinieki, lai tas būtu kā lielisks papildinājums relaksācijas tūrē.

Čikāgas O’Hēra Starptautiskā lidosta

Jogas studija atrodas 3. terminālā. Bambusa grīdas segums, spoguļu siena un jogas paklājiņi ikvienam liks justies ērti un mājīgi. Studijā nemitīgi tiek demonstrēti jogas video, ar domu, ka ikviens var pievienoties vai arī vismaz paskatīties un atcerēties, kā izskatās relaksējoša atpūta.

Dalasas lidosta – Dallas-Fort Worth

Dalasas lidostas jogas studija atrodas starp B un D termināliem. Studijas sienas ir daļēji caurspīdīgas – no ārpuses var redzēt majestātisku siluetu, izliecamies jogas pozās.

Helsinku Starptautiskā lidosta

Jogas telpas Helsinku lidostā ir pieejamas ikvienam ceļotājam. Tās izvietotas modernās telpās, kas izskatās pēc dārga dzīvokļa – plašām istabām, koka krēsliem, kas veidoti no vētrās nogāztiem kokiem, un zaļu paklāju, kas neviļus rada asociācijas ar mežiem.

Sanfrancisko Starptautiskā lidosta

Sanfrancisko Starptautiskajā lidostā bija pirmā, kurā atvēra jogas studiju. Tas notika 2012. gadā. Šajā studijā jogas nodarbības notiek visu cauru diennakti. Tiesa gan, šī studija ir pieejama tikai tiem, kas ir izvēlējušies iekšzemes lidojumus, garāku lidojumu pasažieriem tik un tā vajadzēs atrast citu veidu, kā relaksēties.

Londonas Hītrovas lidosta

Jogas studija Londonas Hītrovas lidostā pieejama ikvienam lidostas izmantotājam, tā atrodas 4. terminālā. Studija tur tika izveidota pēc 2 mēnešu pilotizmēģinājuma, kura laikā tika secināts, ka pieprasījums pēc jogas nodarbībām pirms lidojumiem tomēr ir.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20022988sec.