airBaltic atvērts jauns birojs un apkalpes centrs

2016.gada 6.aprīlī, satiksmes ministrs Uldis Augulis un airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) oficiāli atklāja jauno airBaltic centrālo biroja ēku lidostas teritorijā ar modernāko apkalpes centru Baltijā Tehnikas ielā 3.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): "Izcils produkts mūsu klientiem ir airBaltic prioritāte. Mēs tiešām priecājamies, ka jaunā ēka ar moderno apkalpes centru ļauj mūsu profesionāļiem nodrošināt labāku servisu klientiem, vienlaicīgi samazinot izmaksas. Jaunās airBaltic mājas atklāšana simboliski iezīmē šo lidsabiedrībai nozīmīgo gadu, kurā uzsākts biznesa plāns Horizon2021 un flotes modernizācija, papildinot to ar Bombardier CS300 lidmašīnām, ko saņemsim šajā gadā."

airBaltic centrālā biroja ēka ir izvietota četros stāvos, nodrošinot lielāko daļu darbinieku un struktūrvienību atrašanos vienviet. Šobrīd ēkā strādā 362 biroja darbinieki, kā arī ik dienu maiņas ietvaros ēku izmanto līdz 600 pilotu un stjuartu.

Jaunās ēkas projektēšana ilga 15 mēnešus, lai tā pilnībā atbilstu aviosabiedrības airBaltic vajadzībām. Lai nodrošinātu veiksmīgu savstarpējo komunikāciju, ēkā izveidotas atvērtā tipa darba vietas, kā arī 11 konferenču zāles un vairākas telpas privātām sarunām. Īpaša uzmanība pievērsta operatīvās vadības centra, zvanu centra un ārkārtas situāciju vadības centra izveidei. Ēkas pirmajā stāvā atrodas īpaši projektēts apkalpes centrs, kas ir modernākais Baltijā.

Īpašums ar kopējo platību 6217 m2 pieder AS Reverta meitas uzņēmumam NIF Projekts 1, ar kuru airBaltic noslēdzis nomas līgumu uz 10 gadiem, būtiski samazinot nomas izmaksas ilgtermiņā. Nodomu protokols par ēkas rekonstruēšanu biroja vajadzībām un ilgtermiņa nomu tika parakstīts 2013.gada rudenī. Rekonstrukcijas darbi ilga 12 mēnešus.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34323001sec.