Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās ēdināšanas restorāns BURGER KING®, jo uzņēmums ir pagarinājis franšīzes darījumu diviem ātrgaitas prāmjiem – Star un Megastar.

AS Tallink Grupp valdes loceklis Lembit Kitter pastāstīja, ka ir vairāki iemesli, kāpēc esam izvēlējušies atklāt ātrās ēdināšanas restorānu BURGER KING® arī uz jaunā Megastar. “Pirmkārt, pieredze uz Star kuģa ir pozitīva, mūsu pasažieri ir atzinīgi novērtējuši konceptu – ātrās ēdināšanas restorānu, kas piedāvā individuālu pieeju. Otrkārt, mums ir ļoti svarīgi, lai uz abiem Tallink Shuttle kuģiem būtu līdzvērtīga kvalitāte un serviss. Mūsu klientiem nevajadzētu izvēlēties kuģus pēc viņu vēlmēm, uz abiem kuģiem būtu jābūt visam, ko vēlas mūsu pasažieri,” teica Lembit Kitter.

Galvenā franšīzes uzņēmuma Restel Oy CEO Mikael Backman piekrīt, ka uz atvērtās liesmas gatavoti burgeri ļoti labi iederas ātrgaitas prāmju pakalpojumu piedāvājumā.  “Mūsu pieredze ar Star kuģi mūs pārliecināja, ka šeit ir liels pieprasījums pēc mūsu gardajiem un pēc pasūtījuma gatavotajiem burgeriem. Mēs esam patīkami satraukti par pasaulē otrā peldošā ātrās ēdināšanas restorāna BURGER KING® atvēršanu,” sacīja Mikael Backman.

Ātrās ēdināšanas restorāns BURGER KING® uz Megastar atradīsies uz 8. klāja. Ātrās ēdināšanas restorāna tuvumā ir vairāki simti sēdvietas. Savukārt ēdiena līdzņemšanas serviss dod pasažieriem arī iespēju baudīt maltīti citā sev ērtā vietā uz prāmja. Restorāna darbinieki ir apmācīti un sagatavoti atbilstoši restorānu ķēdes starptautiskajam konceptam.

BURGER KING® ēdienkarte ir pieejama arī Tallink mājaslapā. Ātrās ēdināšanas restorāns būs atvērts katru dienu visos Megastar reisos.

Uz Megastar būs septiņi dažādi restorāni un kafejnīcas, ieskaitot klasisko zviedru galda restorānu, à la carte restorānu, ātrās ēdināšanas restorānu un kafejnīcas. Arī krodziņi un bāri ir izvietoti uz jaunā kuģa. Būs arī pieejams bērnu rotaļu centrs, kas ir īpaši noderīgi pasažieriem, kas ceļo ar jaunākajiem ģimenes locekļiem.

Megastar būs 212 m garš ar 2 800 pasažieru vietām. Megastar kā degvielu izmantos sašķidrināto dabasgāzi (LNG), tāpat to būs iespējams darbināt ar dīzeli. Izmantojot LNG, prāmja vides rādītāji ievērojami pieaug, neradot sēru un sodrējus, kā arī samazinot slāpekļa un CO2 emisiju. Prāmis būs ar bruto tonnāžu 49 000 t un ekonomisko ātrumu 27 mezgli. Radīts ekskluzīvi maršrutam Tallina–Helsinki, Megastar atbilst esošajiem, kā arī jaunajiem un stingrākajiem emisijas noteikumiem emisijas kontroles rajonā (ECA), tai skaitā Baltijas jūrā. Lai uzsvērtu vides ilgtspējas nozīmīgumu, Pasaules Dabas Fonds Somija un Tallink kopīgi vada ziedojumu kampaņu, kas domāta Baltijas pogaino roņu aizsardzībai. Ikvienam, kas piedalīsies ar savu ziedojumu, būs iespēja digitālā formā ierakstīt savu vārdu uz kuģa Megastar. Vairāk informāciju par kuģi skatiet http://megastar.tallink.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57422519sec.