«Stena Line» uzlabo floti maršrutā Nīnashamna-Ventspils

Nākamgad maršrutā Nīnshamna – Ventspils kursēs divi moderni prāmji – “Stena Lagan” un “Stena Mersey”, informē prāmju satiksmes uzņēmums “Stena Line”.

Jaunie prāmji piedāvās pasažieriem pievilcīgāku veidu ceļošanai Baltijas jūrā, kā arī ļaus par 30% palielināt kravu apjomu šajā maršrutā.

Prāmji, kuru iespaidīgais garums ir 222 m, nodrošinās vairāk vietas pasažieriem un spēs uzņemt uz klāja vairāk kravu vienību. Interjers būs atbilstošs pazīstamajam skandināvu dizainam – plašas telpas gaišos toņos. Prāmjos būs jaunas kajīšu kategorijas, plašs un moderns kuģa veikals, atpūtas vietas ar guļamkrēsliem un daudz citu telpu, to skaitā divi restorāni, bārs, kafejnīca un ārējais klājs.

Kajīšu skaits būs gandrīz divreiz lielāks kā šobrīd – tiks nodrošinātas 764 ērtas gultasvietas. Pateicoties vairākiem bāriem un restorāniem uz jaunajiem kuģiem, ceļojums būs daudz patīkamāks.

Šī maršruta pasažieri varēs patīkami pavadīt laiku bārā, baudīt maltīti kuģa restorānā vai malkot kafiju kuģa kafejnīcā. Uz ārējā klāja visi varēs baudīt svaigu gaisu, pārsteidzošus jūras skatus un vasarā varbūt pat iegūt iedegumu.

Prāmji uzbūvēti 2005. gadā Itālijas kuģu būvētavā „Visentini” , un iepriekšējos desmit gadus tie kursēja „Stena Line” maršrutā Īrijas jūrā starp Belfāstu un Liverpūli. Lai radītu vairāk standartizētu, modernu un elastīgu floti, šie divi kuģi tiks uzlaboti, pārveidoti un pagarināti pirms nodošanas ekspluatācijā maršrutā Nīnashamna-Ventspils 2021.gadā. Līdz šim vēl nebijušo pārbūvi veic „Stena RoRo” un „Sedef” kuģu būvētava Turcijā. Abi kuģi tiks pagarināti ar 36 metru garu vidus daļu, un pēc pārbūves kuģa garums būs 222 metri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11951494sec.