Minikruīza pasažieriem galamērķī ļauj pabūt vien sešas minūtes

Atpūtniekiem uz kāda prāmja klāja ceļā uz Amsterdamu nācies pārciest 13 stundu ilgu aizkvēšanos Ziemeļjūras viļņos, turklāt, nonākot galamērķī, viņi to paspējuši skatīt vien sešas minūtes, pirms nācies atkal atgriezties mājup.

Minikruīzs no Tainsaidas prāmju ostas Nortšīldā (Lielbritānija) bija ceļā uz Amsterdamu (Nīderlande), kad atklātos Ziemeļjūras ūdeņos kuģis sastapās ar spēcīgu vētru. Šī iemesla dēļ salīdzinoši nelielā attāluma veikšana prasīja 30 stundas.

Kad pasažieri beidzot bija nokāpuši no kuģa klāja, viņi acumirklī atkal tika steidzināti uz autobusiem, lai paspētu uz mājupceļu ar citu kuģi.

Visbeidzot, pēc 45 stundām nokļūstot uz cietzemes Lielbritānijas ziemeļaustrumos, ceļotāji gaidītās ekskursijas vietā bija baudījuši vien Ziemeļjūras viļņus un... sešas minūtes Amsterdamā.

"Prāmju termināla autostāvvietā Amsterdamā mēs pavadījām aptuveni sešas minūtes, pirms mūs atkal uzņēma autobusos, lai vestu uz citu prāmi. Ļoti nožēloju, ka todien vispār izlēmu doties ceļā," nožēlu paudis minikruīza pasažieris Marks Dans.

"Es vēlētos atvainoties visiem pasažieriem, kurus skāra mūsu minikruīza kavēšanās ceļā uz Amsterdamu," atzinis uzņēmuma "DFDS Seaways" pārstāvis Makss Fosters. "Aizkavēšanās iemesls bija neparedzēta laika apstākļu pasliktināšanās Ziemeļjūrā."

"Mūsu uzņēmumā pasažieru drošība vienmēr ir pirmajā vietā. Kuģu apkalpe, kā arī komanda krastā smagi strādāja, lai nodrošinātu pasažieriem ātru un drošu mājupceļu, tajā pašā laikā darot visu iespējamo, lai viņi būtu maksimāli informēti par notiekošo."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41919088sec.