Silversea kruīza kompānija aicina doties «Pasaules kruīzā 2016»

"Pasaules kruīzs ir pieredzējuša ceļotāja sapnis," tā sacījis kruīzu kompānijas Silversea vice prezidents Kristians Andersons, un viņam ir taisnība. Kurš ceļotājs gan nav sapņojis nokļūt uz vairākiem kontinentiem 115 dienu ceļojuma ietvaros, turklāt ar augstākās klases apkalpošanu un visām ērtībām uz klāja?

Ultra luksus kruīzs, ko piedāvā "Silversea Cruises" kompānija, 1. jūlijā ir sācis biļešu iepriekšpārdošanu uz "Pasaules Kruīzu 2016" – satriecošu 115 dienu ilgu ceļojumu ar kuģi. Kruīza laikā ceļotāji apmeklēs 51 galamērķi 31 valstī, un 13 reizes piestās dažādu valstu ostās uz vairākām dienām.

 "Venēcijas Pasaules Odiseja 2016" – šādi nodēvēts kruīzs, jo maršruts tiks uzsākts no Venēcijas, tālāk virzoties caur Panamas Kanālu uz Dienvidameriku un Kluso okeānu. Ceļojuma laikā kruīza viesi ienirs piedzīvojumu jūrā – viņiem būs iespēja apskatīt Lieldienu, Pitkērnu, Taitī un Bora Bora salas, iepazīt Jaunzēlandes, Austrālijas un Āzijas aizraujošākās apskates vietas, kā arī piedzīvot krāsainās Honkongas un Singapūras burzmu. Viesiem būs iespēja nokļūt Bali, Puketas un mistiskās Mjanmas kūrortos. Lieliskā odiseja turpinās ar Indijas, Arābu un Vidusjūras eksotiku un to laika neskartajiem skatiem. Ceļojuma pēdējais posms noslēdzas ar divām naktīm brīnišķīgajā Venēcijā.

Uz kuģa klāja viesiem būs iespēja iepazīties ar tūrisma speciālistiem, žurnālistiem, akadēmiķiem, diplomātiem, kā arī daudziem citiem atzītiem speciālistiem. Intīmā kuģa gaisotne mudinās viesus iepazīt arī savus līdzbraucējus. Kristians Andersons cer, ka dodoties neskaitāmos piedzīvojumos, viesi izveidos ciešas draudzības saiknes ne tikai brauciena laikā, bet arī atgriežoties pie ikdienas. Lai labāk izjustu katras apciemotās kultūras īpatnību, kruīza viesi varēs piedalīties vietējās izklaidēs, ēdiena pagatavošanas demonstrācijās vai degustēt vīnu.

Par papildu maksu būs iespējams, piemēram, nolīgt sulaini bagāžas pārvietošanai, izmantot veļas tīrītavas pakalpojumus, piekļūt interneta pieslēgumam vai saņemt suvenīrus. Viesiem, kas piedalīsies ceļojumā visas 115 dienas, ir paredzēti trīs bezmaksas pasākumi – masku balle Venēcijā, elegantas pusdienas uz privātas salas Sidnejā un čārterlidojums uz leģendāro Indijas Tādžmahalu, kā arī citi izsmalcināti piedāvājumi.

Tiesa gan, šis visaptverašais luksus "Pasaules kruīzs 2016" maksā sākot no 59950 ASV dolāru vienai personai.

Vairāk informācijas par "Silversea Cruises" kruīzu kompāniju: www.Silversea.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.534091sec.