Veselā miesā vesels gars - intervija ar Andreju Žiganovu

Veselā miesā vesels gars - intervija ar Andreju Žiganovu

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Andreju Žiganovu, fitnesa klubu tīkla Atlētika līdzīpašnieku un attīstības direktoru uz interviju par ceļošanu, sportošanu un līdzšinējo pieredzi gan sportā, gan atpūtā.

Travelnews.lv: Kādi atpūtas un ceļojumu veidi Jums patīk vislabāk? Kurp Jūs devāties savā iepriekšējā ceļojumā? Vai, dodoties ceļojumā, Jūs izmantojat tūrisma aģentūru pakalpojumus vai plānojat ceļojumus patstāvīgi?

Andrejs Žiganovs: Es dodu priekšroku aktīvai atpūtai un ceļojumos noteikti meklēju iespēju nodarboties ar niršanu. Man ir arī niršanas instruktora sertifikāts. Ceļojumus organizēju pats un pēdējais ceļojums, kurā devos, bija brauciens ar katamarānu Horvātijā. Turp devos kopā ar draugiem.  

Travelnews.lv: Kas ietekmē Jūsu izvēli, kurp doties ceļojumā, kādu viesnīcu izvēlēties? Kādiem informācijas avotiem par ceļošanu Jūs uzticaties?

Andrejs Žiganovs: Galvenokārt uzticos draugu viedokļiem. Piemēram, draugi stāstīja, ka Kuba - tā ir paradīze zemes virsū, bet, neskatoties uz to, Varadero ir garlaicīga vieta, tur lielākoties atpūšas pensionāri. Tieši tāpēc, dodoties uz Kubu, jau pēc trīs dienām Varadero viesnīcā devāmies tālāk ceļot pa Kubu. Iznomājām džipu, devāmies braucienos uz džungļiem. Tāpat uz draugu spriedumu balstījos, plānojot ceļojumu uz Horvātiju - man tika teikts, ka daudz aizraujošāk par braucienu pa Horvātiju ar mašīnām ir iznomāt katamarānu. Ceļojums izdevās fantastisks - katru vakaru piestājām citā salā, makšķerējām, izbaudījām braucienu.

Travelnews.lv: Kā Jūs vērtējat vietējo Latvijas viesnīcu, naktsmītņu, atpūtas kompleksu un restorānu piedāvājumu, ceļojot pa Latviju darba darīšanās un atpūšoties? Kas, Jūsuprāt, būtu jāuzlabo vietējo uzņēmumu darbībā?

Andrejs Žiganovs: Galvenais - vajag sadarboties, nevis konkurēt. Šobrīd tipiska Latvijas uzņēmumu darbības shēma ir mēģināt nozagt klientus konkurentiem. Tā vietā vajadzētu sadarboties, piesaistīt jaunus klientus, nevis pārdalīt esošos.  

Travelnews.lv: Jaunā gada sākumā daudzi cilvēki nolemj vairāk uzmanības veltīt pašiem sev, sākt dzīvot veselīgāk. Arī pludmales sezona nenovēršami tuvojas. Ko Jūs kā profesionālis varat ieteikt tiem, kas sāk sportot? Ar ko sākt un kā visātrāk sasniegt vēlamo rezultātu?

Andrejs Žiganovs: Pirmkārt, vajag saudzīgi izturēties pret sevi un savu organismu. Nodarbību sākumā nekādā gadījumā nedrīkst pārpūlēties! Un noteikti jāuzticas profesionāļu viedoklim. Sportam un sportošanai ir jāsniedz labsajūta, tam nevajag būs rutīnas pienākumam. Un, protams, jāatceras, ka brīnumi nenotiek un, ja vēlaties rezultātus redzēt jau līdz vasarai, šobrīd ir īstais brīdis sākt nodarboties ar fitnesu.  

Travelnews.lv: Fitnesa klubu tīkls Atlētika ļoti ātri attīstās un aktīvi piesaista aizvien vairāk un vairāk sportiski noskaņotus cilvēkus. Kādas ir fitnesa klubu Atlētika priekšrocības? Kādi ir galvenie sporta veidi, ko piedāvā Atlētika? Vai jauniem fitnesa klubu dalībniekiem pastāv iespēja iegādāties abonementus par izdevīgām cenām?

Andrejs Žiganovs: Jūsu uzdotajā jautājumā jau paslēpusies atbilde - mēs augam tāpēc, ka aizvien vairāk cilvēku mums uzticas. Galvenā priekšrocība ir tā, ka mums ir svarīgs klientu rezultāts. Cenas pie mums ir no 12 līdz 27 latiem mēnesī, kā arī ik pa laikam rīkojam dažādas akcijas. Par tām var uzzināt mūsu interneta vietnē www.atletika.lv. Sekojiet līdzi jaunumiem!

Travelnews.lv: Kā Jūs vērtējat tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv? Kādi ir Jūsu ieteikumi? Kas patīk vai nepatīk?

Andrejs Žiganovs: Portālā pietrūkst vērtēšanas sistēmas - gan ceļojumu virzieniem, gan viesnīcām.  

Travelnews.lv: Papildiniet teikumus!

Andrejs Žiganovs:

Esmu dzimis... Madonā.

Es sapņoju doties ceļojumā uz... Goa.

Pēdējā grāmata, ko esmu izlasījis, ir... Čaka Palanjuka Pigmejs.

Mans mīļākais restorāns ir... Orizzonte Jūrmalā un Aparjods Siguldā.

Mans mīļākais sporta veids ir... šahs un niršana.

Mans mīļākais aktīvās atpūtas komplekss ir... Atlētika :)

Es novēlu visiem Travelnews.lv lasītājiem 2011. gadā... veselību!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Kaļķu vārti
,


Jūrmalas TIC
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52874088sec.