Intervija ar Edgaru Briedi - Austrumeiropas lielākās sanatorijas Eglės vadītāju

Intervija ar Edgaru Briedi - Austrumeiropas lielākās sanatorijas Eglės vadītāju

Beidzoties vasarai un tuvojoties aukstajam rudens laikam tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja uz interviju vienu no Lietuvas populārākajām sanatorijām - Egles sanatorijas vadītāju Edgaru Briedi (Edgaras Briedys). Egles sanatorija atrodas Lietuvas kūrorta pilsētā Druskininkajā. Sanatorija tika dibināta 1972. gadā un arī šodien tā ir lielākā sanatorija ne tikai Lietuvā, bet arī Austrumeiropā. Pēc sanatorijas privatizācijas 2002. gadā tā tika pilnībā renovēta, un šobrīd klientiem piedāvā ne tikai atpūtas iespējas, bet arī medicīnas procedūras veselības uzlabošanai.

Travelnews.lv: Kādi jaunumi ir Egles Sanatorijā? Vai Jums pašlaik ir kādi īpaši piedāvājumi?

Edgaras Briedis: Egles sanatorijā joprojām turpinās karstākā tūrisma sezona, līdz ar to šobrīd piedāvājam tikai tās medicīnas un SPA procedūras, kuras vienmēr ir pieprasītas no klientu puses. Taču šī brīža galvenais jaunums, nepārprotami, ir atjaunotās ārstnieciskās SPA nodaļas atklāšana nākamā gada sākumā Birštonas pilsētā (Lietuvā). Pilnībā Egles sanatorija Birštonā tiks pabeigta 2015. gadā.

Mēs nemitīgi attīstāmies un pilnveidojamies: tiek atjaunota infrastruktūra, ieviestas jaunas ārstnieciskās procedūras, papildu pakalpojumi un pilnveidota ēdināšanas sistēma. Rudens un ziemas periodam gatavojam īpašas sezonas procedūras, kompleksos piedāvājumus, kuri iepriecinās mūsu klientus aukstajā laikā, palīdzēs uzlabot veselību un labsajūtu.

Travelnews.lv: Kā Jums liekas, kāda šobrīd ir cilvēku nostāja attiecībā uz sanatorijām, veselības centriem, SPA? 

Edgaras Briedis: Pēdējo gadu laikā arī Baltijas valstīs cilvēki sāka pievērst uzmanību sanatorijām, ārstnieciskajiem SPA un novērtēt pašmāju piedāvājumu. Es teiktu, ka tā ir laba zīme sabiedrībai kopumā. Cilvēki saprot, ka profilakses medicīna ir svarīga, nemaz nerunājot par rehabilitāciju.

Travelnews.lv: Jūs minējāt tādu jēdzienu kā ārstniecisko SPA. Kādas ir galvenās atšķirības starp ārstnieciskajiem SPA centriem un parastiem SPA centriem?

Edgaras Briedis: No vienas puses, ārstnieciskie SPA no citiem SPA centriem atšķiras ar medicīnas pieeju. Ārstnieciskie SPA pēc savas būtības ir vairāk līdzīgi slimnīcām, sanatorijām, savukārt, pārējie SPA centri piedāvā klientiem atpūtu, labsajūtu un harmoniju. Kad cilvēks izvēlas ārstniecisko SPA centru, viņš koncentrējas ne tikai uz atpūtu, bet arī uz veselības uzlabošanu.

No otras puses, jebkuram SPA centram var būt viens vai vairāki labi speciālisti ar medicīnas izglītību, kuri ir spējīgi gan parūpēties par klienta labsajūtu, gan norādīt uz veselības problēmu, ārstēt.

Jebkurā gadījumā, cilvēki dodas uz sanatorijām un SPA, lai padarītu savu dzīvi veselīgāku, laimīgāku, pilnīgāku un jaukāku. Prieks, ka aizvien vairāk cilvēku apzinās SPA vērtību!

Travelnews.lv: Kuras ir populārākās procedūras Egles sanatorijā?

Edgaras Briedis: Vieglāk būtu nosaukt nepopulārākās, jo tās parādās uz īsu brīdi un pazūd. Egles sanatorijas populārāko procedūru TOP5 ir:

• dubļu vanna,
• zemūdens masāža,
• klasiskā masāža,
• helioterapija,
• minerālās vannas.

Ir bijuši gadījumi, kad procedūras kļūst populārās tikai uz reklāmas rēķina. Savukārt, mūsu darbs ir palīdzēt cilvēkiem noteikt konkrētas veselības problēmas un izvēlēties piemērotākās procedūras.

Bieži vien cilvēkiem patīk arī tādas procedūras, kurās ir jāiesaistās pašam, piemēram, vertikālā vanna. Arī pastaiga no vienas ēkas līdz nākamajai var būt daudz efektīvāka veselības uzlabošanai nekā masāža, turklāt par to nav papildus jāmaksā. Rūpēsimies par savu veselību paši!

Vairāk informācijas interneta vietnē: www.sanatorija.lt

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62792301sec.