Valsts svētki aktīvākajiem sāksies automašīnā, autobusā vai lidmašīnā

18. novembrī Latvijā sāksies četras brīvdienas, kas ir kā radītas mazam ceļojumam tepat Latvijā vai Eiropā.

Četras brīvdienas. Protams, katrs šo vārdu salikumu uztvers citādi. Tomēr šogad tā izvērties, ka 13. novembrī vairumā no darbavietām atstrādā 19. novembra darba dienu.

Līdz ar to sākot ar 18. novembri lielai daļai Latvijas iedzīvotāju būs četras brīvdienas. Latvijas Republikas proklamēšanas diena 18. novembrī daudziem būs svētki ģimenes lokā, dažādos pašvaldību organizētos svinīgos un vietējo sabiedrību apvienojošos sarīkojumos, kopā būšanā pie Brīvības pieminekļa, Rīgā. Pārējās dienas iespējams veltīt mājas darbiem, tuvinieku un draugu apciemošanai, ja arī jāmēro tālāks ceļš. Četras dienas, kurās iespējams izdomāt visdažādākās aktivitātes.

Iespējams, jums vēl nemaz nav bijis īsti laika padomāt, ko darīsiet šajās garajās brīvdienās. Iespējams, tikai tagad piefiksējāt, cik to patiesībā būs daudz. Taču ir cilvēki, kuri, jau uzzinot valstisko lēmumu, kas paredz šīs garās brīvdienas, sāka plānot un rosīties. Vieni, lai izstrādātu dažādus piedāvājumus ceļotājiem, otri, lai izvēlētos kurp doties. Daļa pat pieskaņoja šīm četrām brīvdienām atvaļinājumu, kas līdz ar to it kā būs garāks.

Un piedāvājumi ir visdažādākie. Tūrisma firmas četrās dienās sola nogādāt 18. novembrī prom un atpakaļ 21. novembrī (vai pat īsākā laikā). Izvēlētie galamērķi ir Krakova, Londona, Vīne, Berlīne, Tallina, Pērnava, Helsinki, Viļņa u.c. Kā arī nedaudz plašāki ceļojumi tādās valstīs kā Polija, Ungārija, Čehija, Ungārija, Vācija. Pat tāda iespēja kā bezvīzu kruīzs uz Sanktpēterburgu, tiesa gan, sākot ceļojumu no Helsinkiem.

Varbūt 18. novembris ir īstā diena, lai kārtīgi aplūkotu Latvijas galvaspilsētu, spriež Skaisto skatu aģentūra un aicina uz "Lielo Rīgas ekskursiju".

Taču, ja nav vēlēšanās piedalīties organizētos ceļojumos, joprojām var paspēt izdomāt pašiem savas aktivitātes. Tās var būt kopīgas garās pastaigas pa tuvējo apkārtni vai došanās arī uz kādu citu valsti. Dažu stundu jautājums ir nokļūt tepat kaimiņos – Viļņā vai Tallinā. Tāpat vēl pagūsiet nopirkt lidmašīnas biļeti uz kādu tālāku vietu Eiropā, kur pamazām jau par sevi liek manīt Ziemassvētki.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


SIXT Latvija
,


Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA)
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59190083sec.