Viedoklis: Kad ir vislabākais laiks, lai Latvijā rezervētu viesnīcas istabiņu? (Papildināts, 6 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot labāko laiku 2017. gadā, kad Latvijas viesnīcas iesaka rezervēt viesnīcu vai viesnīcas numuriņus. Atbildes zemāk:

Sandra Trupovniece, Pārdošanas menedžere Ibis Style Hotel Riga

Iesākumā ir jāmin tas, ka katra viesnīca Latvijā atšķiras un tāpat arī atšķiras piedāvājumi grupām, individuālajiem ceļotajiem un konferencēm. Grupu ceļotajiem vislabākais laiks, kad ieteiktu rezervēt ir aptuveni viens gads uz priekšu. Konferencēm šis periods būtu no viena gada līdz diviem mēnešiem. Ar individuālajiem ceļotajiem ir savādāk, jo šis periods ir aptuveni 6 mēneši līdz pat, protams, līdz vienai dienai. Rezervējot pusgadu pirms ierašanās jūs saņemiet īpašas Advanced Booking atlaides. Noteikti aicinām arī sekot līdzi cenu izmaiņām booking.com un citās vietnēs, lai atrastu labāko piedāvājumu. Konkrēti mūsu viesnīca uz 2017. gada un 2018. gada vasaru ir jau tagad daļēji norezervēta grupām, tādējādi, aicinām klientus laicīgi veikt rezervācijas uz vasaras sezonu.

Laura Zone, Vadītāja Kolonna Hotel Rīga

Protams, viesnīcu cenas ir atkarīgas no plānotā ierašanās datuma, taču parasti visizdevīgākos piedāvājumus ir iespējams veikt rezervējot numuru aptuveni trīs līdz piecus mēnešus uz priekšu. Šajā periodā cenas ir vienas no lētākajām. Un, ja veicat rezervāciju uz trīs vai četrām dienām, piedāvājuma cena ir visizdevīgākā. Grupu ceļotajiem cenas ir ļoti mainīgas, jo skatāmies pēc mūsu sadarbības veida ar grupu. No 12 personām mēs piemērojam īpašas cenas un, ja individuālie ceļotāji vēlas izīrēt vairākas istabas, arī attiecīgi pielāgojamies un izveidojam atbilstošu piedāvājumu. 2017. gada jūnijs mums solās būt ļoti aktīvs. Un vienmēr cenas arī ir atkarīgas no noslogojuma, jo Jūlijā un Augustā, pagaidām, var atrast ļoti izdevīgus piedāvājumus, taču mainoties noslogojumam, mainās cenas.

Margareta Drēviņa, Mārketinga vadītāja Hotel Pils

Izvēloties labāko laiku, kad rezervēt viesnīcas numuru Latvijā, ir vienmēr jāskatās pēc sezonalitātes. Nesezonā cenas būs daudz atšķirīgākas nekā sezonā. Siguldas Hotel Pils viesnīcā rezervācijas visbiežāk veic caur booking.com un caur mūsu patstāvīgajiem klientiem. Atsevišķas akcijas nav aktuālas, ja skatieties pēc konkrēta mēneša, taču mēs vienmēr sadarbojamies ar tūrisma firmām. Caur tūrisma firmām veiktās rezervācijas, ja viņi ir mūsu draugi vau sadarbības partneri, būs lētākas grupām, nekā tad, ja to veiktu atsevišķas grupas. Aicinām arī veikt rezervācijas uz 2017. gada vasaru laicīgi, jo parasti uz konkrētā gada marta mēnesi, mūsu viesnīca jau ir daļēji rezervēta. 2016. gada martā jau 60% viesnīcas bija rezervēta uz vasaras sezonu.

Kaspars Ekša, Mārketinga vadītājs Radisson Blu Hotels

Vienmēr esam tendēti uz kvalitāti un Latvijas tirgū esam visnotaļ pieprasīti, tādēļ mūsu cenas nepiedzīvo lielus kāpumus vai kritumus. Taču pirmā lieta, kuru noteikti varam ieteikt ir mūsu globālās akcijas, kuras rīkojam divas reizes gadā. Parasti tas notiek uz ziemas un vasaras sezonu, respektīvi, aptuveni uz Novembri un Maiju. Tad jūs variet noķert labākos piedāvājumus. Otra lieta, kuru varam ieteikt, ir īpašie piedāvājumi. Viesnīcām bieži mainās piedāvājumi, atkarībā pēc noslogojuma un, piemēram, tas, ka mūsu viesnīcās ir nesezona, ne vienmēr nozīmē to, ka tas būtu klusais periods. Dažreiz pat uz vasaras sezonu jūs atradīsiet izdevīgākus piedāvājumus ,nekā uz ziemas sezonu, kad sabrauc daudz ārzemju viesu un stipri noslogo viesnīcu. Ja jūs esiet individuālais ceļotājs un vēlieties atrast atlaides, noteikti sekojiet līdz aktuālajiem piedāvājumiem, akcijām un noteikti rezervējiet viesnīcas istabiņu laicīgi.

Inga Cinīte, Direktore Hotel TIA

Grupu rezervācijas stipri atšķiras no individuālo ceļotāju piedāvājumiem. Grupām iesakām veikt rezervācijas vismaz gadu uz priekšu. Respektīvi, periods no astoņiem mēnešiem līdz gadam ir labākais laika periods, lai veiktu rezervāciju. Arī caur sadarbības partneriem un tūrisma aģentūrām cenas atšķiras. Tendences jau tagad ir veikt grupu rezervācijas uz 2018. gada sezonu, jo cenas ir zināmas. Nesezonā tas nav tik aktuāli, jo ir nedaudz klusāks periods, taču arī tad ir dažādi piedāvājumi individuālajiem ceļotājiem. Šiem klientiem vislabāk ieteiktu veikt rezervāciju vismaz mēnesi uz priekšu. Vienmēr arī pastāv iespēja veikt pēdējā brīža rezervācijas, kurās jūs varēsiet caur booking.com vietni atrast dažādas atlaides. Taču vienmēr zelta likums paliek spēkā – jo ātrāk rezervēsiet, jo labāk!

Margarita Sotņikova, Vecākā mārketinga menedžere Baltic Beach Hotel

Baltic Beach Hotel lieliskas atpūtas iespējas ir visa gada garumā – vasarā izmantojot privāto pludmali, vēsajos mēnešos īpaši baudāms būs SPA apmeklējums vai pelde unikālā baseinā ar jūras ūdeni, kā arī mums vienmēr ir speciāli piedāvājumi un pasākumi svētku laikā. Individuālajiem ceļotājiem visizdevīgākie rezervāciju piedāvājumi pieejami no septembra beigām līdz Ziemassvētkiem, kā arī no 8. janvāra līdz marta beigām. Mēs grupu piedāvājumus gatavojam sākot no 10 numuru rezervācijām un tie vienmēr tiek speciāli gatavoti un cenu piedāvājums ir individuāls.
Visu gadu ir pieejamas 2 pastāvīgas akcijas –
•    agrā rezervācija - tā ir 10% atlaide, ja rezervē vismaz 30 dienas pirms iebraukšanas
•    neatgriežamā summa – tā ir 10% atlaide, ja rezervāciju apmaksā uzreiz, bet atcelšanas gadījumā nauda netiek atgriezta . Kā arī mums vienmēr ir pieejami īpaši gan sezonālie, gan romantiskie piedāvājumi ar SPA un ēdināšanu. Ir piedāvājumi ģimenēm un dienas SPA programmas. Vēl darbojas ziemas, bet jau pieejams arī pavasara sezonālais piedāvājums, Šobrīd kļūst aktuāli Valentīndienas romantiskie izmitināšanas, SPA un restorānu piedāvājumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.06319499sec.