Viedoklis: Ko sagaidīt, ja apmeklēsiet starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017» (Papildināts, 12 viedokļi)

Tuvojoties starptautiskajai tūrisma izstādei “Balttour 2017”, kas notiks no 3. līdz 5. februārim, vēlējāmies uzzināt, ko ir sarūpējuši tūrisma speciālisti, aģentūras un citi dalībnieki.

Ieskaties rubrikā līdz 27.01, jo tā tiks papildināta katru dienu!

Elīna Pastare, Tūrisma Konsultante Rēzeknes TIC

Starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2017”, pirmkārt, tiksim pārstāvēti ar individuālo stendu, kurš atradīsies C18 zonā. Un Šogad mūsu iecere ir izcelt dažādus sezonas jaunumus, kā piemēram Rēzeknes zaļo sinagogu. Izcelsim mūsu jaunumus un aktualitātes ar bezmaksas informācijas materiāliem, kā arī piedāvāsim dažādas ļoti interesantas aktivitātes. Viesiem sestdien un svētdien būs iespēja vērot grupu, kas izpildīs ebreju mūziku un dejas, tāpat arī katru stundu būs iespēja vērot dzīvas skulptūras. Un arī šogad esam sarūpējuši īpašu loteriju, kurā varēsiet laimēt dažādas interesantas un noderīgas balvas no Rēzeknes uzņēmumiem. Visi interesenti ir laipni aicināti apmeklēt tieši mūsu stendu Balttour 2017 izstādē. Uz tikšanos!

Sintija Pusaudze, Mārketinga speciāliste Liepājas reģiona TIB

Noteikti aicinām apskatīt arī Liepājas stendu izstādē Balttour, jo, pirmkārt, pats stends jau būs pats par sevi interesants. Būsim sarūpējuši ļoti interesantu caurstaigājamo stendu, kura ārieni rotās Liepājas dzintari un dažādas krāsas, taču iekšpuse būs veidota ļoti daudzšķautnaina un krāšņa. Mūsu mērķis būs, protams, parādīt Liepāju un visu, ko tā var sniegt. Stāstīsim par Kara ostas cietumu, par pašu novadu ap Liepāju un daudz ko citu. Mūsu mērķis šogad būs izveidot klientiem kompleksos piedāvājumus. Piemēram, ja jums interesē aizbraukt uz “Lielo Dzintaru”, attiecīgi ieteiksim jums labāko maršrutu pa kuru braukt, citus interesantus apskates objektus apkārtnē un vispārēji, sniegsim iespēju jums lietderīgi izmantot jūsu laiku Liepājā. Esam arī izveidojuši anketas un loteriju, kurā būs iespēja laimēt dažādas interesantas balvas. Noteikti nepalaidīsiet mūs garām, jo atradīsimies pie konferenču zāles kāpnēm, kuras atrodas zāles pašā sākumā!

Lolita Kozlovska, Vadītāja Daugavpils TIC

Mēs Starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2017” būsim atrodami mūsu kopīgajā Latgales stendā, kurā būsim izveidojuši atsevišķu Daugavpils un novada galdiņu. Mēs plānojam iepriecināt apmeklētājus ar īpašu loteriju, kuras ietvaros jūs varēsiet laimēt biļetes uz Šmakovkas muzeju! Kā arī, protams turpināsim reklamēt minēto Šmakovkas muzeju, kurš ir atvērts salīdzinoši nesen, taču apmeklētāji tur brauc no visas Latvijas un ir izrādījuši lielu interesi. Daugavpilī šo gadu laikā ir izveidota virkne ar jauniem apskates objektiem un mūsu apmeklētājus iepazīstināsim ar tiem. Viens objekts, par kuru pastāstīsim ir vienīgā medicīnas vēstures ekspozīcija, kura atrodas medicīnas koledžā. Šo objektu tiešām iesakām, jo turpat pastāstīsim par lieliskām ēdināšanas iespējām un ļoti lētām naktsmītņu iespējām, ja izdomāsiet aizbraukt. Pati piedalos Balttour izstāde jau no 2004. gada un atsauksme vienmēr ir bijusi laba.

Ilze Muceniece, Tūrisma Speciāliste Jūrmalas TIC

Pirmkārt, šogad izstādes apmeklētāji pirmo reizi Jūrmalas stendā varēs piedalītos pavārmākslas meistarklasēs, kuras norisināsies katru dienu un paredzētas gan pieaugušajiem, gan bērniem. Otrkārt, pirmo reizi mūsu stendā būs iespēja doties pastaigā pa pilsētu, izmantojot virtuālās realitātes brilles, ar kuru palīdzību varēsiet apskatīt dažādus populārus Jūrmalas tūrisma objektus. Jūrmalai būs savs stends, kas pulcēs vairākus pilsētas uzņēmējus, kas piedāvās dažādas atlaides un īpaši šai izstādei sagatavotus piedāvājumus. Mūsu stends izstādē būs ar numuru A6. Tieši tur varēsiet mūs atrast un iepazīties ar visu iepriekš minēto. Ar prieku gaidām ciemos visus apmeklētājus!

Evita Grāvīte, Tūrisma speciāliste Pegasus International

Mēs, Pegasus International komanda, pārsteigsim apmeklētājus ar dažādu aktuālu un izdevīgu produktu piedāvājumu. Tos pagaidām neizpaudīsim, lai apmeklētajiem radītu lielāku interesi. Tie būs cieši saistīti ar mūsu mērķi piedāvāt ceļojumus mazās grupās, individuālajiem ceļotājiem. Taču viens piedāvājums, kuru varēsiet iegādāties tikai atnākot pie mums izstādē, ir saistīts ar kruīziem. Respektīvi, piedāvāsim īpašu luksusa kruīzu ar īpašu akciju – divi par viena cenu. Šo piedāvājumu varēsiet izmantot tikai tad, ja atnāksiet pie mums uz “Balttour 2017” izstādi. Kruīzus veidojam dažādos maršrutos un piedāvāsim šo iespēju kā augstākas klases ceļojumu mūsu apmeklētajiem. Nāciet pie mums uz Pegasus International stendu, kurā iepazīstināsim jūs ar mūsu aktuālajiem piedāvājumiem 2017. gadam un turpmāk.

Olita Liepiņa, Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Jēkaba Ceļojumi

Jēkaba Ceļojumu kolektīvs jūs laipni gaidīs starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2017”, kurā mēs informēsim par mūsu ceļojumu aģentūras aktualitātēm, akcijām un īpašajiem tūrisma piedāvājumiem. Viens piedāvājums, kurš jūs noteikti varētu ieinteresēt, ir mūsu ikgadējā akcija “Ceļot kopā lētāk”. Izmantojot šo akciju, būs iespēja iegūt atlaides mūsu grupu ceļojumiem. Īpaša balva gaida vienu no ceļotgribētājiem, kurš savu ceļojumu iegādāsies izstādes laikā mūsu mājaslapā www.jekaba.lv . Jau 9. februārī izlozēsim laimīgo, kurš turpmāk ceļos ar RAIBUM koferi. 2016. gada izstādē bija liela interese par mūsu veidotajiem mazo grupu ceļojumiem, kā arī liela interese par atpūtas galamērķiem. Mēs ar prieku gaidīsim izstādē gan mūsu patstāvīgos klientus, gan jaunus ceļotgribētājus.

Sanita Soma, Tūrisma darbu organizatore Madonas novada pašvaldības TIC

Mūsu, Madonas, novada devīze ir “No Gaiziņa līdz Lubānam”, kuru arī ļoti koši atspoguļosim starptautiskajā turisma izstādē “Balttour 2017”. Esam ziemas pilsēta un tādēļ stāstīsim par dažādam jaunām un aktuālām aktivitātēm, kuras variet veikt Madonā ziemā. Taču arī informēsim par 2017. gada vasaras aktivitātēm, apskates objektiem un citiem notikumiem. Veiksim arī īpašu loteriju, kuras laikā jūs varēsiet saņemt četrus ielūgumus uz dažādam vietām, piemēram, Madonas novada alus brūzi un protams, citiem uzņēmumiem. Ļausim jebkuram apmeklētājam iepazīt gan Madonu, gan apkārtni. 2016. gadā viesu interese bija liela un arī šogad plānojam, ka Madonas novads interesēs viesiem. Tāpēc gaidām visus interesentus uz mūsu stendu!

Marija Zajaca, Mārketinga menedžere Novatours

Novatours starptautiskās tūrisma izstādes “Baltour 2017” laikā piedāvās dažādas īpašas atlaides un bonusus, kurus varēsiet iegūt tikai tad, ja apmeklēsiet mūsu stendu no 3. – 5. februārim. Piedāvāsim arī iespēju iepazīt daudz un dažādus galamērķus. Lai, pirms došanās uz izstādi, jūs vairāk uzzinātu par potenciālajiem galamērķiem, droši variet apskatīt tos mūsu mājaslapā www.novatours.lv. 2016. gada izstādē piedzīvojām lielu atsaucību no apmeklētajiem. Pārsvarā nāca cilvēki, kas mūs pazīst un zina, ko sagaidīt, taču bija arī liels skaits jaunpienācēju, par kuriem bijām ļoti priecīgi. Arī šogad sagaidām daudz jaunu interesentu pie mūsu, Novatours, stenda, kuru variet nākt aplūkot Ķīpsalas izstāžu hallē.

Baiba Tomase, Mārketinga vadītāja Bellevue Park Hotel Riga

Starptautiskās tūrisma izstādē “Balttour 2017” mēs plānojam izcelt mūsu lielisko Park Hotel viesnīcu ar dažādiem piedāvājumiem, kurus esam sagatavojuši, lai ieinteresētu izstādes apmeklētājus. Tuvojas Valentīndiena, par godu kurai iepazīstināsim ar dažādiem izdevīgiem piedāvājumiem un bonusiem. Mūsu trīs šefpavāri ir sagatavojuši īpašu ēdienkarti, kuru arī noteikti izcelsim. Aktuālākie piedāvājumi ir atrodama arī mūsu mājaslapā www.hotelbellevue.lv. Taču izstādē būs iespēja iziet īpašu 3D tūri cauri mūsu konferenču centram. Katru dienu mūsu stendu papildinās atšķirīgi darbinieki un noteikti variet nākt pie mums ne tikai aplūkot piedāvājumus, bet arī uzdot jautājumus. Ar savu jauno nosaukumu, Bellevue Park Hotel Riga, piedalīsimies pirmo reizi un visi ir laipni gaidīti kopā ar mums atzīmēt šo notikumu.

Inese Roze, vadītāja Talsu novada TIC

Tie cilvēki, kuri nonāk starptautiskajā Balttour izstādē, tur nenāk nejauši. Parasti interesenti nāk uzzināt jaunāko informāciju vai piedalīties dažādās akcijās un loterijās. Talsu novads jau trešo gadu būs atrodams kopējā stendā ar Kandavas un Sabiles novadiem. Tas, ko mēs izcelsim ir mūsu Talsu novada muižas, kā piemēram, Spāres muižu un Stendes muižu. Šo tematiku attēlosim arī vizuāli, ierīkojot stendu muižu nokrāsās. Pie stenda būs iespēja piedalīties digitālajā foto stendā un noteikti arī iepazīstināsim ar mūsu aktualitātēm un informatīvajiem materiāliem – novada karti, informāciju par 100 lietam, kuras jāredz Talsu novadā un dažādiem bukletiem. Tie visi būs pieejami dažādas valodās. Pirmajā dienā varēsiet nogaršot kādu senu recepti – slīcināto kliņģeri, taču otrajā dienā sastapsiet Strazdes rūķus, kuri jums palīdzēs izgatavot īpašas suvenīru tipa kartīte.

Anda Iljina, Vadītāja Jelgavas reģionālais TIC

Starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2017” droši aicinām ciemos pie Jelgavas stenda! Kā īpašu piesaistes avotu, izstādīsim īstu ledus skulptūru, kuru varēsiet apskatīt visu dienu garumā. To darām tādēļ, ka, jau tuvākajā laikā pēc izstādes Balttour, notiks Starptautiskais ledus skulptūru festivāls un , kā Travelnews.lv ir agrāk vēstījis, Jelgavnieki ir ļoti profesionāli un titulēti skulptūru veidošanā. Ledus skulptūras ir tikai viens no veidiem, kā mēs nesam Jelgavas vārdu pasaulē. Piedāvāsim arī dažādus informatīvos materiālus un kā īpašu atrakciju varu minēt stūra akvāriju. Apmeklētajiem būs iespēja pabarot dzīvas stores. Tāpat būs iespēja atbildēt uz dažādiem jautājumiem un saņemt vērtīgas balvas. Būs degustācijas, citi piedāvājumi un noteikti varam arī izcelt to, ka apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt virtuālo realitāti – aplūkot dažādus foto un video caur virtuālās realitātes tehnoloģiju.

Travelnews.lv redakcija

Arī Travelnews.lv redakcijas komanda būs sastopama starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2017", kuras laikā ikviens interesents, draugs un sadarbības partneris ir aicināts apmeklēt mūs. Travelnews pastāvīgi piedāvā dažādas sadarbības iespējas, prakses un darba vietas, par kurām jūs varēsiet uzzināt, ja apmeklēsiet mūs izstādes laikā. Aktīvi piedalīsimies "Balttour" izstādē visas dienas un aicinām to darīt arī jūs, lai papildinatu savas zināšanas par aktualitātēm tūrisma jomā. Tāpat arī, sekojiet līdzi mūsu portāla aktualitātēm izstādes laikā, jo atspoguļosim aktuālāko informāciju no pasākuma gan preses ziņās, gan jaunas un aktuālās galerijās. Tiekamies visi izstādē ""Balttour 2017"!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17467999sec.